Tänään löin vetoa lätkästä harvinaisen paljon..

  • Toni

..ja näköjään kannattikin. Kyl mä tästäkin lajista paljon tiedän, lähinnä tilastoseurannan takia. Tein pitkästä aikaa Lätkävakionkin. SM-Vakioveikkauksesta on saanut taas uutta energiaa ja kiinnostusta Vakion säännöllisempään tekoon, hyvä homma ! Mietin ja tutkin ensin kohteita reilun tunnin ja tulin melko vakuuttuneeksi mahdollisista yllättäjistä ja "varmoista". Hyödynsin kohteita samalla sitten myös Pitkävedossa.

Lätkävakiossa oli ihan kivasti 10 oikein jolla pääsee jo käsiksi voitonjakoon. Kaksi kohdetta oli siis väärin. Ruotsin kaikki kohteet menivät oikein sekä Sveitsin että Mestiksen ainoat pelit. Eli ainoa liiga missä tuli virhemerkintöjä oli SM-Liiga. Tein 4+0 järjestelmän eli 4 osittainvaihdeltua & loput sitten varmoja. Ässät-Pelicans otteluun tyrkkäsin 2:sen, muttei niin harmita sillä jos olisin tehnyt vähän isomman järjestelmän, olisin varmistanut kohteen Ässien voitolla. Eli ainoa mikä jäi kaivelemaan oli Saipan yllätysvoitto HPK:sta. Olin jäljillä mutten uskonut tarpeeksi eli tyrkkäsin varman ykkösen. Kakkosella oisin varmistanut kyllä vähän laajemmassa pelissä sillä aivan viime vuosina Saipa on aina silloin tällöin yllättänyt juuri HPK:n.

Pitkävedossa pelasin kahta SM-liigan peliä sinkkuna. HIFK osui hienosti, mutta Jyp-Ilves x ei joka oli varmistuksena myös Vakiossa. Sitten Ruotsin komein osuma, Timrån vierasvoitto Frölundasta jonka kautta tuli tehtyä 5 tuplaa jotka kaikki ratkeavat huomenna. Timrån oli aika voittaa jo vieraissa taas vaihteeksi ja kirkastaa surkeaa vierassaldoaan & jo kolmatta vuotta putkeen alisuorittava Frölunda oli sopiva vastustaja siihen. Viime vuosina ollutkin vaikeuksissa Timrån kanssa.

NHL:stä pelasin yhtä peliä. Boston-Montreal 2:sta eli vierasvoittoa. Bostonille Montreal on erittäin paha vastustaja perinteisesti ja Montrealilla on myöskin kovempi materiaali. Boston taas hiukan ehkä ylisuorittanut, nyt tulee taas ehkä palautus maan kamaralle.. ? Toivottavasti sillä tein 5 tuplaa myös sen kautta. Juu, on tätä lätkääkin ihan kiva seurata ja pelailla vedonlyöntimielessä.. =)

Kirjoitettaessa soi Tehosekoitin : Kaikki nuoret tyypit Flashbackissä..

3 kommenttia

das_boot

14.11.2008 22:04

Morjes.

Tänään napsahti taas.Tai toi davos peli on vielä kesken, mutta 6-0 jo, toisessa erässä. Eli pelasin:

107 Hokki-TuTo 1
110 K-Vantaa-Dteam 2 (3.50 !)
117 Rapperswil-Davos 2

Yht 10.97 / panos 100€

Tein kaks 100€ lappua, toisessa K-Vantaa oli voittajana. Muuten samat.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

das_boot

14.11.2008 22:05

Niin muuten toi "komea" Timrån voitto maksoi mulle 300€ :)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:53

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus