Tänään sitten PÄÄTIN VIIMEIN ALOITTAA SEN..

  • Toni

..eli sen kesäkuntoon pääsemisen ! Ollut aiemmin tänä vuonna vähän motivaatiovaikeuksia ja olen ollut harvinaisen laiska lenkkeilyn suhteen. Enemmänkin tykännyt herkutella tv:n äärellä ja kynän kanssa myös paljon seurustellut ja samalla tullut aina napsittua jotain herkkuja.. no tänään päätin sen ekan kerran nyt sitten ihan tosissani aloittaa ! Kävin lenkillä ja sopivasti kun MM-lätkäkin loppui, on aika nyt sille oikein suotuisa.. Puntin noston suhteen ei ole ollut ongelmia ja sitä kautta kunto on ihan hyvä. Makeanhimon hillitsijäksi ajattelin ostaa kromi-lisäravinteen. Harvinaisen herkkupäällä ollut koko tämän alkuvuoden ja se näkyy vähän sitten lähinnä pötsissä ja kyljissä ylimääräisenä. Suurin ongelma siis ehkä juuri toi makeanhimo..

Mulla on jo sen verran kokemusta muutamalta aikaisemalta vuodelta tästä dieettailusta, että luulen hallitsevani sen kyllä melko hyvin. Tahdonvoimaa se eniten vaatii ! Pikkuhiljaa lisää vähän lenkkejä ja lenkin pituuksia & samalla kalorien määrää pikkuhiljaa vähennetään ja yritetään syödä pääsääntöisesti terveellisesti ! Kuitenkin herkkupäiväkin suodaan silloin tällöin milloin yhtenä päivänä saa syödä mitä tykkää, mutta muuten pitäydytään terveellisissä murkinoissa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:00

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus