Tänään vois pitää välipäivän..

  • Toni

..juomisesta sekä jazzeilusta. Kaljaa kyllä kaapissa ois vielä aikas runsaasti ja vähän muutakin, mut jos sit nyt vasta huomenna taas.. vaikka juoma onkin maistunut niin olen ihme kyllä joka päivä tai lähinnä ilta myös jotain liikuntaakin aina harrastanut. Kun nukkuu päivän niin kyllähän sitä jo illalla taas jaksaa-tahdilla on menty ! =D Itse asiassa pohkeet tuntuvat nyt hieman rasittuneilta paljosta lenkkeilystä, tänään toki kans ja taas oli hieno keli ilta-aurinkoineen aijai !

Pieni harmitus kun taas kerran kun Anathema on käymässä Suomessa niin missaan sen =/ Harvoja niitä bändejä jotka ovat kolahtaneet oikein todella jossain vaiheessa elämää. No hyvää on hyvä aina odottaa, ei liian nopsaan saa kaikkia maukkaimpia nähdäkään. Kuopiossa CockRockissahan se tänään on tai oli ollut.

Ja loppuun vielä vedonlyöntiä vaihteeksi. Viime maanantaina jatkuivat komeat Islannin liigan osumat kun Throttur R voitti vieraissa 4.85 kertoimella & Grindavik kotonaan 3.40 kertoimella. Tänään koklasin paria Irlannin kohdetta, kahta kotivoittoa, Shamrock Roversia sekä mahdollista yllättäjää Galway Unitedia. Yhdistelin loppulistan Lilleströmiin sekä yllätysvetoon Jipon vierasvoittoon 9.20 loistokertoimella noi päivän pelit.

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus