Tänään..

  • Toni

..oli tosi hyvävireinen ja energinen päivä. Hieman liikaakin, joten täytyy jatkaa päivää kunnon heavyllä seuraavaksi ! Pieni maininta taas kerran astrologiasta : Mullahan on Mars toiminnan planeetta omalla paikallaan Oinaassa ja vieläpä Skorpparin huoneessa, joten toimintatarmo on joskus hieman ylikin tarvittavan..

Soitin sitten ruokatunnilla yhdelle "tyttöystävälle" johon olin parisen vuotta sitten vähintäänkin ihastunut. Hän lämpesi pingiksen peluulle ja aletaan myös käymään taas koiran kanssa lenkillä. Ei oikeen ole oltu vähään aikaan yhteydessä kun molemmilla ollut vähän omat kuviot, mut kiva palata taas kivaan ihmissuhteeseen ja mikä parasta harrastamaan kivaa liikuntaa. Pornomessuillakin on tän tytön kans tullu käytyä ja miksei myös tulevaisuudessakin, vaik ihan ystäviä ainakin yritetään vain olla. Tää tarina alkoikin täysin puhtaasta ystävyydestä kunnes kävi välillä vähän muussakin. Erittäin sopiva tyttö mulle rentoon yhdessäoloon !

Niin ja tänään heilutetaan taas Suomen lippuja korkealla kun jalkapallossa tulee Kazakstan vastaan !

Ystävä antoi tikkarin, enkä uskalla syödä sitä =P Sen verran ujo ettei ite kuvaan halunnut.. =D
Ystävä antoi tikkarin, enkä uskalla syödä sitä =P Sen verran ujo ettei ite kuvaan halunnut.. =D

Kirjoitettaessa soi Helloween : Better than Raw

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:40

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus