Tanssii tähtien kanssa & taka-taka-talvi !

  • Toni

Kyllä, minäkin katselen yleensä tuota ohjelmaa, toki sivusilmällä mutta kuitenkin. Joskus saatan jopa katsoakin jonkun tanssin peräti aivan kunnolla. Mikä käsitys mulle on tullut tuosta tasosta, niin katsojat näyttävät pudottavan kilpailijoita pois aivan joillain muilla kriteereillä kuin tanssitaidon perusteella.. Mitä helvettiä Joonas Hytönen & Kanki-Kaikkonen siellä vielä oikein tekevät ? Tai noh antaa Kangen opetella vaan tanssimaan hiukkasen paremmin ! xD

Eilen pisti silmään että tuomareiden pisteiden perusteella naiset ottivat kolmoisvoiton ja miehet tulivat sitten perästä. Noh tanssista kun kyse niin ei kovin yllättävää kyllä.. ainoastaan Nickestä on jotain vastusta naisille, mutta aika todennäköistä silti on että joku nainen tulee voittamaan tänäkin vuonna.

Melkein kun jo päästiin lumesta niin tänäänhän sitä satoi urakalla oikein sitten takaisin.. kovin on vetinen keli myös astella pitkin katuja. Noh kyllähän noita huuruisia puita vielä hetken kattelee.. kohta ne kuitenkin jo sulaa kevätauringon käsittelyssä..

Kirjoitettaessa soi Taustalla näyttää kuuluvan Deep Purple & Child in time-biisi jos oikein kuulen..

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:02

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus