Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on tapa.

Olen ottanut almanakan käyttöön !

Vaikka olenkin oppinut muuttamaan sekä käsityksiäni tarpeen tullen että tekemään joitakin tarpeellisia muutoksiakin elämääni, jotkut pinttyneet tavat meinaavat toisinaan häiritä vähän tätä elämää edelleenkin. Yhdestä olen pääsemässä kuitenkin juuri näinä päivinä eroon ! Koska välillä on aina tärkeitä tapaamisia ja menoja niin on hyvä muistaa mennä niihin.. olen kirjoitellut sinne tänne eri lapuille näitä ennen ja kun joku lappu on hukkunut niin sittempä onkin jäänyt tilaisuuteen menemättä jollei aika ole tallentunut aivoihin.

No nyt vihdoin ja viimein päätin siirtyä sitten siihen almanakan käyttöön joka roikkuu tuolla tikkataulussa. En tiedä miten se olikin näin vaikeaa. Ajattelin kai etten muista sinnekään aina vilkaista. Mutta nyt olen ottanut tavakseni että katson aina sieltä mitä eri päivinä on mahdollisesti luvassa. Sitä mukaan merkitsen tapahtumat heti kun ne tulevat tietooni.

Nyt tiistaina oli kirjaston cd-levyjen uusiminen vuorossa(hyvä ei tule turhia rahamenoja). Keskiviikkona oli työhaastattelu johon hommaan nyt pääsenkin jippii ! =) Ja ensi maanantaina olisi hammaslääkäri kun takahammas, kait viisaudenhammas otetaan pois. Jatkan samalla tiellä ja opin parempaa vastuullisuutta.