TAPAHTUMIA OIS OLLUNNA.

  • Toni

Tuska ois alkanut tänään, harmittaa kun jo toinen hyvä tilaisuus olisi ollut nähdä Anathema & missasin. Noh 3.kerta sitten toden sanoo !? Jotenkin lippujen osto jäi vaan väliin jalkapallon mm-kisojen takia alitajuisesti. Enkä olisi yhden päivän takia pelkästään viittinyt Tuskaan lähteä. Ei sillä ettei joka päivänä olisi ollut hyviä esiintyjiä vaan sillä että on jalkapallon mm-kisat samalla menossa..

Huomenna piti lähteä Kutemajärven Seksifestivaaleille, mut sekin on nyt epävarmaa kun kuski ei pääse kovin aikasin lähtemään ja ohjelma alkaa jo varsin aikaisin, joten ei varmaan kannata kovin myöhässä sinne enää lähteä. Noh ompa nuo kestit kerran aiemmin jo tullut nähtyä ! Ja mikä parasta ei tarvitse katsoa la futispelejä videolta vaan suorana !

Jotain hyvääkin paitsi peruutuksia oli kun tuli yhden tytön kans käytyä tänään jätskillä. Eka treffitkin kyseisen kanssa oli jäätelöä syödessä. Vähän niinkuin paluuta alkuun, tosin etenkin nykyään todellakin puhtaasti ystäväpohjalla mennään. Mikä parasta vapaahan minä olen liikkumaan. Ja nyt jännäämään miten jalkapallossa käy !?

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:44

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus