Täydellistä SM-liigan veikkaamista ! =)

  • Toni

Harvinaista kyllä, tänään olisi jokikinen 6:sta pelistä osunut. Onneksi pelasinkin edes neljää ! =)

Tappara on ollut perinteisestikin varsin hankala vastus Jokereille ja aivan viime kohtaamisissa etenkään ei Jokerit ole pahemmin juhlinut joten upea yli 5 kerroin ulkomaille maistui ! =) Kaiken lisäksi Tappara on ollut muutenkin todella yllättävä tänä kautena. Ailahteleva ja voi voittaa ja hävitä melkein milloin vain & kaikki pisteet ovat juuri nyt elintärkeitä jos aikovat vielä pudotuspeleihin päästä ! Pelasin sinkkuna.

HPK otti niukan rutiinivoiton Ässistä. 1.50 ulkomaille oli jo ihan pelattava kerroin. Pelasin sekä sinkkuna että järjestelmään.

Kärppien oli aika palata taas voittokantaan Kalpaa vastaan kun kärsi viimeksi harvinaisen kotitappion Kalpalle. Kärpät on useimmiten hyvä pelivalinta kotipeleissään ja etenkin kun tänään sai jo peräti 1.72 kertoimenkin(tosin taatusti oli isompia kertoimia) mutta kuitenkin tuollakin ihan ok kerroin minne pelasin. Pelasin sekä sinkuna että järjestelmään. Nyt odotellaan järjestelmään vielä Tottenhamin kotivoittoa Stokesta. Pitäisi olla myös hyvin todennäköinen haku !

Tiukimmalle meni TPS:n vierasvoitto Ilveksestä. TPS johti 0-1 kunnes lopussa Ilves tasoitti, mutta onneksi TPS iski vielä kerran ajassa 58.05 ! Tasaiset ja viimeisistä pudotuspelipaikoista taistelevat joukkueet ovat myös kovasti pisteitä vailla. Ja ajattelin että nyt kun Ilves on saanut vihdoinkin vieraspelitkin vähän sujumaan niin voi tulla sitten ongelmia kotipeleissä jossa se on ollut hyvä. Tepsiä pääsin pelaamaan about 4 kertoimella ja se maistui. Pelasin sinkkuna.

Myös Pelicansin olisin tiennyt muttei mahtunut tällä kertaa riveihin. Lukko-Blues oli liian ympäripyöreä kohde, mutta kyllä Lukko olisi kuitenkin ollut pelivalintanani. Yli 2 kerroin hyvälle kotijoukkueelle olisi ollut paras pelivalinta. Jee, mutta hyvä näinkin ! Nyt muutama veto Englannin futikseen ja NHL:ään ja toivottavasti hyvä meno jatkuu !? =)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:50

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus