Tekevälle sattuu !

  • Toni

No niin hajamielinen professori eli minä yritin käydä kaupassa ! Haalin ostoskärryyn paljon tavaraa jotta sitten huomaisin kassalla ettei mulla ollutkaan lainkaan käteistä mukana =D Vain pankkikortti sekä muutama hassu hakematon pitkävetovoitto.

Noh vaihtoehdot olivat vähissä sillä kauppa oli juuri menossa kiinni eli joutuisinko kärräämään kaikki takaisin !? Hetken ajateltuani sanoin itselleni "No way" ! Eli vaihtoehtoon kaksi siirtyminen siis ! Siinä edellä oli onneksi vielä ihmisiä niin menin vaan pokkana kysyyn että onnistuisko pikainen vippi ja sitten automaatin tai kioskin kautta niin maksan takaisin !?

No onnekseni oli hyviä tyyppejä siinä ja sehän kävi vallan mainiosti. Yes huokaisin mielessäni, jääkaappi ei tule ammottamaan tyhjyyttään tänä iltana =D Vaikka tässä dieetillä ollaankin niin pitää syödäkin. Itse asiassa syöminen toki kohtuudella ja pieninä annoksina kerralla stimuloi aineenvaihduntaa.

Niin takaisin siihen kauppasekoiluun eli sain sitten vielä autokyydinkin tavaroineen kotiin asti ettei tarvi edestakasin mennä. Ystävällistä porukkaa ! =D Olivat vielä ulkopaikkakuntalaisia joten sai toimia vielä oppaanakin. Noh hyötyivät nekin jotain sillä tottakai piti pyöristää sitten vaivan palkaksi kauppaostosten hinta vähän ylöspäin takaisin maksaessa.

Noh tälläinen seikkailu tänään juuri äsken ! =D Ja sain hyvän syyn kirjoittaa yhden blogin taas lisää ! =D

Luotettava valokuvaaja.. =p
Luotettava valokuvaaja.. =p

2 kommenttia

liquidsunshine

18.3.2007 01:43

Hmm..... Miksei pankkikortilla voinu maksaa?

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:30

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus