Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on terveys.

Terveysbuumi senkun jatkuu..

Juurikin just nyt voisi venytellä vaihteeksi taas kunnolla että jaksaa taas jalkoja treenailla tässä lähipäivinä viimeistäänkin ! Kävelyä on lisätty & nyt uutuutena hyötykävelyä kun tänään huomasin että takakumi on pyörässä tyhjänä.. oli kiirus joten jalkaisin sitten matkaan vaan ! Muutenkin olen tosi laiska tollasten rikkinäisten asioiden suhteen. En edes ole vielä jaksanut katsoa mikä siihen oikein tuli.

No kunnes jaksan vien sen joko huoltoon tai korjaan itse. Mutta sitä ennen ajattelin ottaa hyödyn tästä ajasta ja kävellä pari viikkoa nyt aina pyöräilyn sijasta. Pitää muistaa vaan lähteä vähän normaalia aiemmin matkaan. Kyl se pari viikkoa nyt vähintään saa olla rikkinäisenä toi pyörä, muuten houkutus päästä nopeammin paikkoihin pyörällä taitaa käydä liian suureksi..

Ja livetietoa : Kesken blogin kirjoittamista tuli puhelu & kamu toikin mulle vielä enemmän juotavaa Virosta mitä oli sovittu, jippii ja jees ei haittaa yhtään !!! :P


Terveysbuumia pukkaa ! =)  1

Joskus ihmisen sisin ajaa vaan toimimaan ilman sen kummempia suunnitelmia. Suunnitelmia tulee sitten tekemisen myötä. Nyt on näköjään mulla hyvä aika panostaa itseensä ja terveyteen ! Tulin juuri lenkiltä samalla tähyillen taivaalle näkyykö siellä mitään erikoista kun on tuo auringonpimennyskin..

Olen päässyt hyvään rytmiin hampaidenpesussa joululahjasähköhammasharjalla. 2 kertaa päivässä erittäin erittäin harvinaista kyllä tulee nyt pestyä ja tuo ajastin siinä on mulle mainio ettei tule jynssättyä liian kauaa kuten joskus ennen oli tapana. Siksikin se oli niin tylsää aina tuo hampipesu.. kun käsikin väsyy..

Nyt on vielä tulossa postissa D-vitamiinia joka on kuulemma erinomainen ravintolisä etenkin näin talvisin kun auringosta sitä saisi myös. Täällä Pohjolassa me emme vissiin saa ihan riittävästi tuota, joten lisänä se voisi tuoda lisää hyvinvointia. Samalla tulee toki muutamia muitakin mielenkiintoisia tuotteita ja mainostetaan vielä että tuolta Manninen Nutraceuticals Oy:lta tilasin joka vaikuttaakin erinomaiselta tilausvaihtoehtopaikalta ! =)