TJ 7.

  • Toni

Eli viimeinen täysi viikko toimistohommia pyörähti käyntiin tältä erää. Mutta unelmoimaan ei pääse senkään jälkeen.. kun alkaa atk-kurssi ja siihen paneutuminen seuraavaksi. Mutta sepä ei estä muuta menoa. Tässä kun on taas terveenä ja liikunta maistuu taas vallan mainiosti niin voisi katsella uusia näkymiä myös ihmissuhderintamalla ! Eli katsotaanpa nyt vaikka löytyisikö esim. vaikka citystä jotain itselleen sopivan piristävää seuraa ?

Paikkakunnalla ei niin väliä sillä uusiin paikkoihin on aina kiva tutustua. Nimenomaan tutut kuviot ei välttämättä juuri nyt nappaa, mut ainahan tännekin voi tulla käymään anyway, welcome ! Pari olutta jossain tms. viikonloppuna-se voisi olla ihan piristävää. Kattoo sitten miten se kemia pelaa ihan livenä ilman päätteen välikättä !? Lähtökohtana on ihan tutustuminen, toki mielellään sellaisen henkilön kanssa johon tuntee jo vähän vetoa näin päätteenkin välityksellä, muttei mitään sen vakavempia päämääriä ei ole eli en ole välttämättä etsimässä sitä elämäni naista =D Vaikka mikäs siinä jos sekin samalla hoituisi ? =p

Mut eipä tässä nyt muuta, mulla olisi näköjään aika tuulettaa hiukan ihmissuhteita ja saada uutta piristystä =)

Kirjoitettaessa soi Insomnium : Above the weeping world

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:33

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus