To 14.5.2009 oli Kolmosta FC Keitelejazz-Huima.

  • Toni

Eli Äänekosken paikallisottelu. Jo vuosikaudet Äänekosken ykkösjoukkueena ollut Huima lähti tähän kauteen ja tähän otteluun yllättäen altavastaajana sillä Huiman joukkue koki nuorennusleikkauksen putoessaan Kakkosesta & joukkue on todella nuori nyt vahvistettuna muutamalla kokeneella pelaajalla. Jazzissa taas pelaa aika monta entistä Huiman miestä sekä myös joitain pitkäaikaisia seurauskollisia Keitelejazzin pelaajia. Olin tietysti katsomassa paikan päällä peliä ja ajattelin tähän kirjoittaa pikaisen peliraportin siitä.

Kerroinasettelu oli yllättävänkin selkeä Nordicbetillä. FC Keitelejazzin voittokerron oli 1.25, tasurikerroin 4.00 & Huiman voitosta sai peräti 6.50. Siihen nähden ottelu oli paljon paljon tasaisempi. Vaikkakin Keitelejazzin vahvin ase, todella juoksuvoimaiset hyökkääjät vyöryivät laidalta kerta toisensa jälkeen. Kuitenkin ottelun alkupuolella vauhti oli jo kohdallaan mutta sihdissä pallon kanssa oli vielä parannettavaa sekä syötöissä että ratkaisuissa, vähän päämäärätöntä pikakiitoa tuo ottelun alun hallinta kuitenkin tosiaan. Jazzin kahden pelin jälkeinen saldo oli kuitenkin jo hieno eli 2 voittoa maalierolla 9-0. Ja Huima taas oli aloittanut kautensa 2:lla tasurilla maalierolla 1-1.

Huiman kokenut maalivahti ja peräpää kesti kuitenkin Jazzin alun & Huima pääsikin pikkuhiljaa peliin itsekin mukaan rakentelemaan tilanteita. Tärkeä Brassipelaaja tekikin siistin avausmaalin Huimalle nostolla pakkien yli, ensin jo maalivahdin jättäen taakseen. Altavastaajaa oli tietenkin kannustettava ja kun itse koklasin tota 6.50 kerrointakin niin siinäkin mielessä tietty.. Sitten aivan ekan puoliajan loppuun tuli Jazzille rankkari mutta Wacklin torjui hienosti.

En ehtinyt aivan toisen puoliajan alkuun takaisin ja tietenkin silloin jo tapahtui.. kuuleman mukaan taas Jazzille tuli rankkari ja tällä kertaa pallo toimitettiin maaliin asti. Mutta ei kahta ilman kolmatta, juniori Laaksosta rikottiin joka pelasi aivan mainion pelin komeilla kuljetuksillaan ja syötöillään ja rankkari tällä kertaa toiseen päätyyn ja pallo maaliin jee ! Näytti jo siltä että Huima saa tärkeät 3 pistettä mutta kokemattomuus ja väsymys näyttivät painavan lopussa kun Jazz alkoi painaa taas väkisin laidoilta hirvittävää vauhtia.. eivätkä pakit meinanneet pysyä mitenkään perässä. Silti näytti jo että Huima kestää.. Siihen nähden ihme ja kumma ettei enempää Keitelejazz tehnyt enempää maaleja kuin lopulta teki. Juuri tuon juoksuvoiman ansiosta FC Keitelejazzin tämä kausi vaikuttaakin erittäin lupaavalta.. hmm olisikohan mahkua nousukarsinnan kautta nousuun ?

Mutta joo paikallispelit ovat aina arvaamattomia. Huiman peräpää kesti hyvin pääpallot, siinä olivat vahvoja, mutta juoksupallot Jazzin pelaajille maata pitkin olivat myrkkyä Huimalle, olivat todellakin jatkuvasti niissä hätää kärsimässä.. Huimalla oli paikka 1-3:neenkin kun Brassipelaaja oli nokittain maalivahdin kanssa muttei tällä kertaa onnistunut. Se olikin ottelun käännekohta. 3-1 maali olisi hyvin todennäköisesti ollut sitten se voittomaali. Näytti kuitenkin siitä huolimatta että mitä ihmettä Huimahan näyttää peräti voittavan.. tai vähintään tasurin saa.. mutta se väsymys kai sitten lopussa..

Muutama minuutti enää aikaa ja se tapahtuu mitä osasi pelätäkin, Jazz tasoittaa ja nyt oltaisiin aika oikeudenmukaisissa lukemissa pelitapahtumiin nähden. Huima on ollut ratkaisuissa tehokkaampi ja taistellut hyvin & Jazz ollut hallitsevampi juoksuvoiman ansiosta ja sen kautta suoraviivaisessa hyökkäyksessä syöttelyn kera. Mutta sekään ei vielä riittänyt.. yliaikaa mentiin jo pitkästi kunnes samankaltainen tilanne kuin edellisessä maalissa keskitys maalille Huiman puolustajien nukkuessa Jazzin pelaajien ollessa vapaana tuikkasivat pallon väkisin vielä kerran Huiman maaliin ! Pallo vietiin vielä keskelle, vihellys ja samantien loppuvihellys eli vähän nolo loppu hyvin taistelleelle Huimalle ! Olisi ansainnut vähintään kyl sen pisteen. Viihdyttävä peli joka tapauksessa ! =) Seuraavaa paikallispeliä odotellessa..

FC Keitelejazz-Huima paikalliottelun 3-2(0-1)
FC Keitelejazz-Huima paikalliottelun 3-2(0-1)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:47

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus