Toimii, ei toimi, toimii..

  • Toni

Olisin voinut tehdä tänään blogin siitä mitä luin kirjaston lukusalissa tänään, mutta ei nyt jaksa. Olen iloinen että kotikonekin toimii ainakin juuri nyt täysin normaalisti. Pari päivää tää on hitaillut jostain syystä ihan pirusti ja tekstin kirjoittaminenkin ollut äärimmäisen hidasta kirjain kerrallaan välillä. Siksipä kävin kirjaston koneella tänään vähän rentoutumassa katsomassa pitkästä aikaa tunnin verran Cityn Kuvagallerian uusimpia kuvia. No mutta onneksi tää kotikonekin on nyt normaali jee !

Noh pistetäänhän nyt tähän blogiin vähän vedonlyöntiäkin. Tän päivän järjestelmä oli tän näköinen. Suht pienikertoimisia hakuja mutta kovia kotijoukkueita kuitenkin ihan ok-kertoimilla hain. Eli tällänen rivi :

Kanada-Slovakia 1(jääkiekkoa Deutschland Cup, Kanadan aika piristyä)

Jukurit-Leki 1(Mikkeli on perinteisesti kova kotijoukkue&hyvässä vireessä)

Strasbourg-Tours 1(Strasbourg ei häviä 2-tasolla kyl juuri koskaan kotonaan. On tottunut pelaamaan ylimmällä tasolla ja varmaan nousee sinne taas tämän kauden päätteeksi. Pientä "hissi" liikettä havaittavissa)

Chateauroux-Sedan x(mielestäni tässä tasapeliherkässä Ranskan toiseksi ylimmässä sarjassa kierroksen paras tasurihaku)

Nämä järjestelmänä ulkomaille ja sit Veikkaukselle Kanada-Jukurit-tupla pienellä panostuksellakin jopa & Kanadan kautta myös 2 tuplaa Ranskan sarjan mahdollisten tasureiden kanssa. Ja ehkä vielä Jukureiden kauttakin pari tuplaa Ranskan kohteiden kanssa !?

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:53

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus