Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on tokmanni.

Kulutusjuhlaa !

Mun luonne ei paljoa muutu oli mulla sitten paljon tai vähän rahaa. Tykkään ostaa edullisesti jos vain saan. Ehkä ainoa ero on, että jos on normaalia parempi taloudellinen tilanne, satsaan joissakin asioissa vähän enemmän kyllä laatuun ja tietty saatan tehdä muutaman heräteostoksen silloin enemmän.

Tässä viime päivinä olen käynyt paljon kaupoissa. Mulla on suurempiakin investointeja tällä hetkellä suunnitteilla. Mutta niistä enemmän seuraavissa blogeissa. Nyt tyydyn tässä blogissa käsittelemään pikkuostoksia ja niiden tylsää luettelointia ! =D

Tokmannissa oli synttäriviikko ja taitaapa olla vielä tälläkin viikolla kun uusi mainoslehtinen tuli niin sama meno näyttää yhä jatkuvan.. no sunnuntaina kävin sitten vähän siellä ostoksilla ! Ajattelin että otetaanhan nyt kaikki vähänkin kiinnostavat tarjoukset vaan sieltä hyllyistä mukaan. Ja tarttuihan sieltä..

Ostin 40 rullaa wc.paperia + kaupan päälle 15 rullaa talouspaperia vain 15 euroa yhteensä, 5 prk hernekeittoa, 5 pussia makaroonia, 2 pussia tv mix-karkkipussia, 3 purkkia sian- ja naudanlihaa, 2 pakettia vaniljatäytekeksejä, maku viipalekurkkuja, 3 erilaista shower gel suihkusaippua & 2 kpl plus+ nestesaippuaa. Nyt on sitten joka paikassa saippuaa.. luulis pysyvän terveempänäkin siis jos vaan muistaa käsiä pestä ! =D Ainoa tarjoustuote mitä en saanut minkä olisin vielä halunnut, oli estrella sipsit jotka olivat jo loppuneet.

Kävin tänään kirjakaupassa tilaamassa yhden kirjan mistä kuulin Facebookin kautta. Ostin sieltä myös pari laatukuulakärkikynää. Tämä on asia jossa satsaan laatuun jos on vähänkin enemmän varaa. Että tässä ei niin säästellä.. Meinaan ostin tuossa muutama päivä sitten tiimarista muutaman halpiskynän joista ei ollutkaan oikein mihinkään. Käytän niin paljon kyniä päivittäin ja viikottain, että huonompi kynä ei menossa kestä. Sillä se haalistuu ja lopulta siitä ei meinaa tulla edes näkyvää jälkeä. Tämä johtunee erilaisesta kosketuspinnoista mihin kynillä kirjoittelen. Liikuntapäiväkirja saattaa olla vähän hikinen.. ja vedonlyöntipelilistoihinkin tarvitaan jo kohtuu hyvää kynää. Myös normaalille paperille jotta jälki näkyisi tarpeeksi selkeästi eikä haalistuisi näkymättömiin vielä vuosienkaan jälkeen.

Lidlen tämän päiväiset ruokaostokset olivat mulle sen verran arkiset etten niistä nyt juuri lähde mitään kertoilemaan. Ehkä sen verran kuitenkin että kokeilin aikaa hyvää valmistuotetta "Metsästäjänpihviä Sienikastikkeella". Ostin myös puuvillakassin joten nyt minulla on niitä 2. Pyörän molemmille puolille on nyt ainakin sellaiset kassit jotka jaksavat kantaa paljon tavaraa eivätkä mene helpolla kyllä rikki.

Sen verran isommasta ostosuunnitelmasta, että kävin huonekaluliikkeessä ja sitten vielä SPR:n kirppiksellä. Meinasin ostaakin jo, mutta pienen harkinnan jälkeen jäin vielä funtsimaan tarkemmin vaihtoehtoja ja todellista tarvetta vielä paremman huonekalun toivossa. No mutta ostin mä sieltä kirpputorilta sitten pitkästä aikaa edes cd-levyjä ! =) Ja vieläpä aika monipuolista musaa. 4 levyä tarttui mukaani. Garbage - Version 2.0, Kemopetrol - Slowed Down, 2 Unlimited - No limits ! sekä Demoni Vol.2-levyn jossa on pelkästään äänekoskelaisia raskaampaa rockia soittavia bändejä. Ihan mukavia ostoksia siis.. =)


Hyvän Olon Makaronia.. =)

Kävin eilen taas Tokmanissa hakemassa tarjousmehut.. hei tätä menoahan tää kauppa syrjäyttää mulla lidln ! =D No ei nyt sentään. Sillä Tokmanista ei saa kuin kuivamuonaa tai vain sellaista joka säilyy pitkään. Sitten sattumalta kaupan hyllyjen ääressä muistin et makaronejakin pitäis ostaa & huomasin sitten nämä Hyvän Olon Makaronit..

Mitäs ne nämä tälläiset oikein ovat ? Mietin ja kappas nehän ovat tarjouksessakin eikä ees paljoa kalliimpia kuin normaalitkaan jotka eivät maksakaan oikeastaan juuri mitään.. jaahas makaronien sisältämässä pellavansiemenöljyssä on alfalinoleenihappoa(ALA). Tästä rasvahaposta elimistö pystyy valmistamaan omega-3-rasvahappoja + kuituakin runsaasti ! Vai semmosta.. =) Tuttuja käsitteitähän noi lehdestä..

No senhän mä sitten tietysti otin ja söin sitä eilen tonnikalan ja jäävuorisalaatin kera. Ihan hyvääkin oli. Vähän erilainen makuelämyskin normaaliin on aina tervetullutta. Ei enää makunystyrät muista niin tarkasti eilistä mutta maistetaas sitä taas joko tänään tai huomenna lisää niin osaa paremmin arvioida vielä sen makua.


Tokmannissa ostoksilla..

Mun piti käydä ensisijaisesti hakemassa sieltä lähinnä vain Mirame-huulirasvat jotka olivat melkoisessa supertarjouksessa kun 3 puikkoa maksoivat vaivaiset 2 euroa ! Ei paha vai mitä ? Hunaja oli toinen juttu jonka huomasin esitteestä ennen käymistä, mutta löysin mä vielä muutakin !

Juuri uusimmassa Bodaus-lehdessä oli juttua vihreän teen terveysvaikutteista joten se tuli heti mieleeni kun olin juomahyllyjen äärellä ja teepaketit sattuivat silmääni. Hintaeroja oli, mutta tottakai valitsin edullisemman vaihtoehdon kun tuskimpa noilla niin paljon eroa kuitenkaan on !? Enkä muutenkaan ole mikään teen suurkuluttaja. Oli pari halvempaa vaihtoehtoa, lemon & minttu. Minttu kuulosti herkullisemmalta joten otin sitten mintun makuista vihreää teetä.. =)

Vaikka olenkin nyt viime aikoina boikotoinut aika lailla herkkuja niin kyllähän sitä joskus pitää antaa himoilleen periksi.. ja sitä paitsi ajattelin että pari pussia noita perunalastuja olisi oikein hyvä eväs vasta sitten tulevalla kostealla reissulla nautittuna ! =D Että välillä jotain suolaistakin naposteltavaa on sitten nopeasti saatavilla & sit onkin taas jo jano.. :p Niin Real Snacks-perunalastut olivat myös melkoisessa supertarjouksessa kun 5 pussia sai myös 2:lla eurolla. 100g pusseja, 4 eri makua, oikea hinta 1 euro per pussi. Ei paha kampanjatarjous siis tämäkään..

Ajattelin ostaa vielä herkullisen näköisiä keksejä eurolla(tarjouksessapa nämäkin tietenkin) & sitten kädet ostoksia täynnä kohti kassaa & tuli maksamaan yhteensä "jopa" 5.95 euroa ! =D Ihan kuin ois lidlessä käynyt tai tällä kertaa tais olla kyllä vieläkin halvempaa.. No sellainen lisä tohon vielä kuitenkin tuli että kun en ensin löytänyt tarjoushunajaa niin kävin hakemaan sen vielä erikseen. Se maksoi jo sentäs edes vähän enemmän mutta alle kympillä selvittiin koko ostoksista ja kassi tuli täyteen !


Kävin testaamassa uuden kiukaan !

Juu tuli käytyä porukoilla tänään saunomassa kun uusi kiuas oli saatu asennettua. Vanha hajosi ennen Joulua joten perinteinen joulusauna jäi väliin ja muutenkin nyt on heiltä sitten sauna uupunut jonkin aikaa. Noh kylläpäs tulikin hyvät löylyt näin keskellä kylmää pakkaspäivää aijai ! =) Hyvä kiuas siis ja antaa tasaisemmin lämpöä kuin entinen. Niin ja uusi suihkulaitekin oli samantien.

Sitten kävin hakemassa vielä Mummon Muussit & säilykelihapullia useamman pakkauksen Tokmannilta kun olivat kaikki kerran tarjouksessa. Nälkä onkin kova kun olen alkanut päästä hyvin säännöllisen treenin makuun taas vaihteeksi ja aamulla olisi tarkoitus lähteä sitten reippaalle kävelylenkille ! =)