Tokmanni & vähän astrologian tulkintaa !

  • Toni

Toissapäiväistä asiaa ajattelin tässä nyt ehtiessäni kirjoitella ! Eli tiistaina tänne Äänekoskella avattiin uusi kauppa nimeltään Tokmanni. Sitten yksi tuttava oli menossa sinne keskiviikkona & kun mullakin oli samaan suuntaan matka niin ajattelin sitten myös käväistä. En ottanut mitään ostoskärryä koska ajattelin vain käydä katsomassa mitä talo tarjoaa enkä mennä ostoksille.. mutta mutta lopultahan siinä kävi kuitenkin niin että hyvä että käsiin mahtui kaikki ostokset. Ei nyt mitään niin ihmeitä löytynyt, mutta tosi hyväntuoksuista suihkusaippuaa esim. kuitenkin ! =) Hinnat olivat aika normaalitasoa, mutta eihän nyt kukaan Lidlelle pärjääkään..

Sitten tuli samana päivänä keskiviikkona varsin uudelle tuttavuudelle tehtyä astrologinen kartta tai oikeastaan katsottiin sitä tietokoneesta ohjelman kautta. Ihan pääpiirteittäin kerroin hänelle kartastaan mitä ensisilmäyksellä siitä ilmeni & hänen mielestään ne osuivat aika hyvin kohdalleen ! =) Persoonallisuuden päämerkit sanoin kuten nousevan merkin, planeettojen sijoittumisen karttaan & vähän huoneista. Nyt kiire, täytyy lopettaa raporttini tähän ! =)

1 kommentti

Helena

20.4.2010 19:53

Tokmanni on iha paras kauppa :D Asuin 1,5 melkein tokmannin pihassa ja sieltä tuli haettua aina kaikki.
Mitä toni muuten pitkäst aikaa? :)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus