Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on treeni.

Loaded with energy ***

Loaded with energy ***
Ego energies and physical energies run very high during this time. You will feel positively loaded with energy, for which you must find an adequate outlet, or you will have problems. The best way to handle this influence is to do some necessary heavy physical work. But that will work out only if you derive satisfaction from doing it. Sports, if you are at all athletic, is an excellent outlet. If you just sit around, you will begin to feel itchy and restless for no apparent reason and then become quite irritable. In this mood you will snap at anyone who comes along for no reason at all. This time is quite good for initiating any new project on your own. It is a time of beginnings, and you should use it for that purpose, particularly for projects that you will be identified with and be given credit for.

The interpretation above is for your transit selected for today:
Mars Conjunction Mars, , exact at 13:45
activity period from 22 April 2011 to 24 April 2011

Joo eilen treenasin reidet ja pohkeet & tänään oli vuorossa selkä, hauis, kyynärvarret ja ranne. En olisi ehkä tänään vielä treenannut, mutta kun huomasin tuon astrologisen kuvion itselläni tuossa ylhäällä niin mikä ettei kun näyttää olevan kerran niin suotuisaa aikaa treeneille ! =)

Keittiössä odottaa 3 avaamatonta laihdutuspurkkituotetta, jotka olen kuukausien saatossa pikkuhiljaa tilaillut samalla kun muitakin lisäravinteita. Noita en ole kuitenkaan vielä raaskinut käyttää kun en niin älyttömän tosissani ole vielä laihduttamisen kanssa ole ollut. Pikkuhiljaa hyvä tulee.. mutta nyt aion tsekata netistäkin vielä niiden tehot ja valitsen sitten jonkun tuotteen nyt käytettäväksi ja huomenna lenkille ! =)


Perinteinen Pitkäperjantain treeni.. =)

En ole kovinkaan uskonnollinen ihminen, mutta jostain syystä tulee treenattua aika usein juuri Pitkänäperjantaina ! Olen huomannut tämän nyt aivan viime vuosina & perinteitä kunnioittaen aion treenata sitten myös tänäkin pitkänä perjantaina ! :D

Olkoon tämä sitten tätä omaa kunnioitustani Pääsiäisen historiallisille tapahtumille jos näin todellakin on tapahtunut ! Paljon hikeä, toivottavasti ei kuitenkaan verta ja kyyneleitä vuodattaen kärsin & samalla nautin Pitkäperjantain treenistä ! =)

Hyvää Pääsiäistä, ihmiset !Perjantai on huutokauppapäivä !

Perjantaista on tullut aika yleinen huutokauppapäivä ainakin mulla täälläpäin. Tosin oli tuossa puolisen vuotta taukoa etten käynyt ollenkaan ennen toissaperjantaita. Automatka sinne on kuitenkin kun huutokauppa sijaitsee ihan Äänekosken rajoilla Hirvaskankaalla jossa lähellä on myös ABC-asema. Reilu puoli vuotta sitten uutuuden viehätyksenä tuli käytyä lähes joka toinen perjantai & parhaimmillaan lähes viikottain. Joskus lähden ihan kaverin iloksi mukaan matkaan. Toisinaan ostoaikeissa kun suurin osa tavarasta on ennakkoon aika katseltavissa netistä !

Huomenna aion olla erittäin aktiivinen ! Aamulla lenkille, kuten tänäänkin ja sitten voisi veivata päälle vielä rinnan, olkapäät & ojentajat-treenin ! =) Illalla istutaan sitten lepäämässä huutokaupassa ! :D


Venyttelypäivä !

Nuorempana 90-luvulla venyttelin jossain vaiheessa lähes päivittäin. Eikä ihmekään sillä silloin potkin vielä palloa useasti, heitin dartsia & alottelin puntteiluakin. Ja päälle vielä mailapelit pingis, sulis & tennis. Joten tarvettakin oli kyl enemmän ! Nykyään sitä on pirun laiska siihen hommaan ! Ehkä tuo urheiluvedonlyönti on syrjäyttänyt ajan käytössä sen !?

No mutta tänään ajattelin venytellä vielä edellisistä treeneistä kipeitä lihaksiani jotta ovat taas paremmin vastaanottavaisia uusiin treeneihin. Yritän jatkossakin muistaa pitää välillä näitä venyttelypäiviä jotta palautuminenkin nopeutuisi ja paremman olonkin tähden.