Treenit alkaneet maistua taas ! =)

  • Toni

Vaikka pari viimeistä vuotta onkin ollut hiljaisinta aikaa punttitreenien osalta sen jälkeen kun tämän harrastuksen oivalsin, niin nyt näyttäisi taas siltä että intoa alkaa taas treenaamiseen riittämään enemmän. Eli se kaipaamani uusi innon herääminen taitaa tapahtua juuri nyt ! Koska olen sen tyylinen ihminen että mulla pitää aina olla joku harrastus meneillään joka vie mukaansa oikein tosissaan, niin nyt kun tuon pahimman pohjatyön urheiluvedonlyönnin suhteen on saanut tehtyä viime vuosien aikana, niin voisi alkaa vaikka keskittymään enemmän tuohon painoharjoitteluun. Kyllä on voimat tulleetkin komeasti alaspäin vähäisen harjoittelun takia, mutta onneksi ne aika nopeasti pienen harjoittelun avulla nousevat takaisin taas jollekin aikaisemmalle tasolle. Lihasmassassa ei niin merkittävää katoamista ole ollut havaittavissa tämän vähäisen treenin aikana. Nyt ollaan taas hyvässä vauhdissa, eilen suorastaan keho vaati lisää treeniä ja mieli taistelua.. toissapäivänä tein selkää, eilen ojentajia ja nyt on levon aika. Tuntuupas pitkästä aikaa harvinaisen kivalta taas tää treenaaminen ! =)

Annetaan Joulun rauhassa ensin mennä sekä Uudenvuoden niin sitten voi koittaa taas vaikkapa kreatiinia ja käydä utsimassa muutenkin että mitä muita merkittäviä lisäravinteita on nykyisin tarjolla. Tulikin tuossa keskusteltua äsken yllättävässä paikassa treenaamisesta ! Saattoi kuvitellakin että aihe saattaisi erästä kiinnostaakin, mutta yllätyin kuitenkin lopulta miten sattui löytymäänkin niin sopiva aihe puhuttavaksi.

Ja loppuun myöhästynyttä asiaa : Jee sain eilen ekan joulukortin ! =D Ja tänään toisen.. niin ja vielä myöhästyneet onnitteluni Suomen salibandymaajoukkueelle joka kaatoi vihdoinkin komeasti suuren ja mahtavan Ruotsin tärkeässä paikassa, jihuu ! =D

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus