Tsemppiä Suomi !

  • Toni

Eilen meitä jalkapallohulluja hemmoteltiin Englanti-Brasilia matsilla, kylläpä oli Wembleyn viheriö aika mukavannäköinen alusta pelata.. hieman haiskahti kyllä sovitulta tasurilta, mutta mullehan se sopi kun sitä merkkiä itekin veikkasin =D

Tänään olisi tarjolla liuta EM-karsintapelejä ja muutama harjoituspelikin. Vakionkin voisi käydä kohta tekemässä ! Muutaman x:n sieltä poimin : Suomi-Serbia, Ranska-Ukraina & Sveitsi-Argentiina ovat varsin tasapeliherkkiä matseja mielestäni. Jo historia ja pelitapa sen osoittaa monien noiden joukkueiden kohdalta. Serbiaa, Ukrainaa & Sveitsiä on aika hankala voittaa ! Niin siis näitä meinasin käyttää vähän muutenkin kuin minään varmoina risteinä vakioon..

Joo saas nähdä miten Suomi pärjää ilman Littiä ? Suomelta ei nyt taas niin hirveästi odoteta, joten aika otollinen lähtökohta hyvään tulokseen ! =) Hyvä Suomi, yllätä taas kaikki asiantuntijat ja muut kovalla taisteluhengellä !!!

Vaatteet päällä & on muuten Owenin nro. 10-paita toi..
Vaatteet päällä & on muuten Owenin nro. 10-paita toi..

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:24

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus