Tutkimus päällä tutkimuspäällä.

  • Toni

Ja heti kun innostuin eilisestä lumentulosta, niin tietysti se suli samantien pois viime yönä & nyt tuolla ulkona liikkuu taas kuin jääradalla.. Viime päivinä on tuntunut kuin olisin kävelevä astrologi. On tullut vaihteeksi ainakin hetken kestävä syvempi innostus paneutumaan aiheeseen, julkisia esimerkkikarttoja & joidenkin ystävien karttoja olen vähän tutkiskellut sekä palauttanut mieleeni joitakin perusasioita ja sitten hieman laajentanut niitä.

Jos mietin itseäni, huomaan että astrologisesti minussa on hieman tutkijan vikaa. Nouseva Neitsyt, Mars toiminnan planeetta Oinaassa Skorpionin huoneessa laittaa varmasti toimimaan kovasti esim. juuri syväluoteisen tutkimuksen parissa, IC 4.huoneen kärki joka kuvaa yksityiselämää, kotia on myöskin skorpionissa & tunnustankin käyttäneeni joskus paljonkin aikaa itselleni kaiken kiinnostavan tutkinnan parissa, nouseva neitsyt kaikenlisäksi rakastaa kaikenmaailman listoja.. Ja vahva vesimiehen vaikutus lisää astrologiaan kiinnostusta, kuu & jupiter Vesimiehessä konjunktiossa 5.huoneessa joka on Leijonan huone & Aurinko ja Merkurius Ravussa 11.huoneessa Vesimiehen huoneessa.

Tavoitteenani astrologiassa on oppia ymmärtämään itseäni ja muita paremmin. Osaan olla myös kriittinen joten en pidä kaikkea lukemaani astrologiasta välttämättä minään totuutena, enemmänkin tarkoituksenani olisi tutkiskella ihmisten karttoja ja katsoa miten paljon nämä todella vaikuttavat esim. luonteeseemme & elämänkulkuumme sekä miten paljon ja tarkasti tulevat transiitit vaikuttavat elämäämme. Mielestäni ihmisellä on vapaa tahto & astrologiaa pitäisi katsoa osviittaa antavana juttuna, itse vaikutamme toimillamme kuitenkin elämänkulkuumme ja kohtaloomme. Se hyöty astrologiasta esim. voi olla, että osaa suhtautua eri ajanjaksoilla oikein ns.helppoihin ja vaikeisiin tähtikuvioihin.

Olen nyt hieman uupunut kun olen unen kustannuksella käyttänyt aikaa tähän oppiin. Huomenna on pyhä ja kaupat kiinni, joten nyt otan pienet tirsat ja sitten reippaasti kauppaan !

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus