Tuuria..

  • Toni

Olin tänään lähdössä illalla ulos ja kaivelin taskua ottaakseni purukumia. Eihän siellä mitään ollut. Mutta muistan vielä elävästi että juuri nämä farkut mulla oli eilen kun kävin kaupassa ja ostin sitä purukumia. Sujautin sen sitten heti taskuun maksettuani ostokset. Muistin myös heti samantien että oikeassa taskussa on pieni reikä ja eilen ison avainrenksuni yhden avaimen painuessa reiästä ulospäin, se repesi lisää hivuttaessani avaimia sieltä pois. Mutten tajunnut että se purukumikin voisi siitä jo mahtua..

Noh olin tänään täysin vakuuttunut sitten siitä että purukumi makoileepi jossain kadulla käyttämättömänä.. Täytyypä paikata tuo aukko ja pitää nyt toisessa taskussa avaimiakin ja mahdollista purkkaa kunnes jaksan sen korjata. No nyt ei ollut sitten purkkaa. Pitää näköjään siis ostaa uutta, mietin lähtiessäni ulospäin. Aivan pieni toivonkipinä oli et se vois löytyä vaikka pihasta, mutten oikein jaksanut siihen uskoa. Mutta mutta mitä ihmettä avasin oven ja purkka makasi muutaman sentin päässä kotiovestani.. oho jopas kävi mäihä ajattelin ! =D Eikä ollu kukaan ees korjannut talteen. Vielä kun uutuusmakukin menthol airwavesiä oli paketti.. =P

Joo pienen farkkunöyhdän kans se siin oli.. siinä oli varmaan käynyt siis niin et tullessani kaupasta kävellen se oli jossain vaiheessa mennyt kolosta lahkeeseen ja onneksi pysynyt siinä lahkeessa juuri sinne kotiovelle asti. Ja ehkä pudonnut sitten lahkeesta kun olin kaivellut avaimia ja ehkä muovipussilla tökkässyt myös lahkeeseen tiedä häntä, mut tuuria siis oli ja sain nauttiakin jo uudesta mausta nopeammin kuin luulinkaan.. =)

Kirjoitettaessa soi Samael : Reign of Light

2 kommenttia

Toni

8.11.2008 20:25

Kopioidaan tää tännekin..

Pikkutarkalla ihmisellä on pikkutarkat huvit.. =D Tehdään kärpäsestä härkänen, mitä niitä maailman tärkeimpiä asioita aina suotta pohtimaan.. kirjoitan yleensä 1 blogi per päivä tahtia ja mikä sattuu olemaan ajankohtaista niin siitä kirjoitetaan.. en viiti tehdä pelkästään myöskään urheiluvedonlyöntiin liittyviä blogeja ! =D

..niin saan yhden blogikommentin lisää JEE ! =D

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:53

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus