Työstä ja pingiksestä.

  • Toni

Tän vuoden loppuun asti ainakin tietää missä päivisin käy ja jatkosuunnitelmiakin olisi jo vähän suunnitteilla. Kyllä tuo normaali työntekokin maittaa taas. Kun sitä on kuitenkin melko sosiaalinen ihminen tosin hieman valikoivasti mutta kuitenkin. Onneksi saa asua sitten rauhassa kaikilta tyttöystäviltä ja vanhemmilta =D Vedonlyönti on hyvä lisäbisnes sitten tulevaisuudessakin jos jotain pysyvää jostain löytyisi. Jossain vaiheessa ajattelin vain pelata. Mutta kyllä sitä kaipaa välillä muutakin työtä eli nykyajatukset ovat että ensin varma palkka ja sitten mahdollinen extra !

Sitten ping pongista ! Tota pingistä oon aiemminkin meinannu alkaa taas pelaan. Lämpeisköhän yx tyttö sille ajatukselle sillä toiset treffit olivat juuri pingiksen merkeissä !? Ja kaiken lisäksi tää tyttö osaa vielä myös pelata =D Kiva olisi taas mäiskiä sitä palloa. 80-loppu tais olla sitä kulta-aikaa millon tuli eniten pelattua. Mulla oli eri aikoina muutama vakikaveri joiden kans tuli lätkittyä ja otettua peliä. Kaikki heistä taitaa olla nykyisin jo ympäri ämpäri Suomea tai maailmaa, joten heistä ei taida enää vaki vastapelureiksi kyllä olla. Joskus kyl pitää ottaa joihinkin vanhoihin kamuihin yhteyttä ja tehdä treffit ja kattoa osaisko ne vielä jotenkuten pelata ? =p

Kirjoitettaessa soi Mudvayne : The end of all thing to come

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:40

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus