Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on unibet.

Idolsista..

Idol 2011
Kuka voittaa?
Voitto
Girs, Stina 3,00
Sandholm, Lotta 3,50
Elkharam, Ali 4,50
Kaikkonen, Ilpo 4,75
Saarinen, Martti 4,75
Syvänne, Hennariikka 6,50
Tässä Unibetin kertoimet ! Mitä sinä pelaisit ?

Aloin katsomaan tämän vuoden Idolsia vasta siinä vaiheessa kun tytöt ja pojat olivat jo erikseen yleisön edessä esiintymässä eli muutaman osan olen vasta nähnyt. Siksi on ehkä hiukan hankala sanoa noiden laulajien kokonaisuutta tai kehittymistä. Ajoittain olen vähän jostain innostunut, mutta kokonaisuutena ehkä hieman vaisu kausi. Tosin minäpä vuonna nyt aivan erikoisia helmiä useampaa olisi löytynytkään.. kun kaikki voittajatkaan eivät loppujen lopuksi ole olleet aivan huippuja aina.

Tuon Martti Saarisen äänestä olen välillä innostunut, mutta ei hänenkään kaikki näkemäni kappaleet ole kyllä onnistuneet. Ilpolla on hyvä ote ja esiintyminen, mutta riittääkö ääni ja laulutaito ? Alilla on kyllä komea ääni. Vähän jäykkyyttä pois niin hän voisi olla aika kova sana..

Naisista ennakkosuosikki Stina on lavalla kuin kotonaan, mutta henkilökohtaisesti en ole niin kauheasti innostunut tuosta ennalta-arvattavasta tyylistä ja biiseistä. Lotta on mennyt jotenkin vähän ohi.. kait se kohtalaisen hyvä on kun noin pieni kerroinkin tai ainakin suosittu !? Hennariikka on aikas symppis, mutta ei taida laulutaidot ainakaan riittää enää tässä porukassa ? Saas nähdä miten sympaattisuus, ulkonäkö tms. riittää sitten äänestäjien mielestä !?

No nythän sitä näkee noista tyypeistä vähän lisää, joten alampas sitten katsotaan tuota Idolsia, moi !


Unibetin Supertoto !

Kannatti ryhtyä tsekkailemaan mitä vedonlyönnin joulukalentereista mahtaa löytyä.. sivutuotteena löysin tänä viikonloppuna mielenkiintoisen uuden pelin itselleni Unibetiltä ! =) Siitä on ainakin pari vuotta kun sinne olen edellisen kerran pelannut & silloin ei tuota peliä kyllä tainnut tarjolla vielä olla !? Tietääkö joku muuten milloin tuota Supertotoa on alettu pelaamaan siellä !?

Eli homma menee näin ! Peli on kuin Veikkauksen Vakioveikkaus paitsi että kohteita on 14 kolmentoista sijaan. Sen lisäksi on Supertoto extroja joissa on vaihtelevasti vähän vähemmän kohteita. Ihan tarkkaan en sen rytmitystä vielä tiedä koska pelasin sitä tänään vasta ensimmäistä kertaa, mutta esim. tänään päälapulla oli tarjolla 7 ottelua Valioliigasta, 3 Espanjan pääsarjasta, 2 Italian Serie A:sta, 1 Saksan Bundesliigasta sekä 1 Ranskan Liguesta ! Eli pelkkiä pääsarjojen kohteita joka onkin vain pelkästään hyvä asia ! Ja vielä illemmalla oli tarjolla 8 kohteen extra 7:llä Ranskan Ligue 1 pelillä sekä yhdellä Espanjan pääsarjapelillä eli jännää jännää.. Huomenna taas huippumaiden pääsarjojen matseja täynnä oleva 11 kohteen extra ! =)

Lisäksi palautusprosentti on todella hyvä & ottelut jotka peruutetaan tai siirretään eikä pelata enää saman viikonlopun aikana, kaikki arvatut tulokset niissä katsotaan oikeiksi ! Että nyt loppui se arpominenkin, jes ! =) Perusrivin hinta on myös aika edullinen kun vain 10 senttiä ja kunkin kohteen merkkivalintojen määrä kerrotaan keskenään saadakseen lopullinen rivin hinta ! Ah mikä löytö, entistä parempi "Vakioveikkaus", tää on kyl niin mun peli ! :)

Ja loppuun vielä vähän potin jakautumisesta :
Supertotossa voi voittaa veikkaamalla oikein 11, 12, 13 tai 14 tulosta. Potti jaetaan seuraavalla tavalla:

14 oikeaa tulosta: 25 %
13 oikeaa tulosta: 18 %
12 oikeaa tulosta: 17 %
11 oikeaa tulosta: 25 %
Bonus Pot #1: 10 %
Bonus Pot #2: 5 %

Voittoprosentin mukainen summa jaetaan kaikkien yhtä monta tulosta oikein arvanneiden pelaajien kesken. Muista, että jos arvasit oikein 13 tulosta, saat osasi myös 12 ja 11 tulosta oikein arvanneiden potista.

Supertota Extrassa ja Supertoto Tenniksessä 10 ja 9 oikein arvanneet voittavat. Molemmat ryhmät saavat 45%(+10 % Guarantee fund) potista.