Upeeta mahtavaa !

  • Toni

Tulihan se kunnon joulukeli, jihuu ! =) Sadellut edelleenkin ja ilmeisesti varsin lahjakkaasti koko viime yön ja tiputellut koko päivänkin sillä lopputuloksella että puut ovat aivan valkeat ja luntakin kunnolla aina aurattavaksi asti ! =) Eli eipä voi joulutunnelman puuttumisesta ainakaan valittaa..

Sitten tv:stä taas hieman. Ajattelin eilen laajentaa hieman tajuntaani ja poiketa hieman normaalista että mitä se tv iltatunteina näyttää. Käänsin BBC News kanavalle iltaselle ja se olikin varsin virkistävää vaihtelua totutusta. Vois jatkossakin yrittää katsella vähän mitä muuallakin maailmalla tapahtuu ja miten ne uutisoidaan.

Sitten vielä vedonlyönnistä. Perinteisesti tämä viimeinen v-loppu ennen Joulua ja joulutaukoa futiksessa on ollut mulle menestyksekäs. Usein etenkin Italian tasureista on jäänyt erittäin kivat muistot voittojenkin mielessä. Näin ei päässyt oikein käymään tällä kertaa. Lauantain jälkeen näytti vedonlyönti vielä oikein lupaavalta, mutta su Cagliari-Reggina tasuri ei paljoa pelastanut ja miinusvoittoinen v-loppuhan siitä sitten tuli. Suututti sitten katsoa Espanjan liigan ottelua illalla kun Betis oli niin onneton. Alussa toivoinkin etteivät tee maalia mutta kun Athletic kerran tuikkasi pallon maaliin niin Betisin tasoitusta odottelin ja toivoin mutta kun ei niin ei. Oli kertakaikkiaan surkea esitys koko Betisiltä ja heidän ylimmältä kärjeltään. Tasuri tuosta pelistä olisi sentään tuonut voitollisen tuloksen koko viikonlopusta vaikkei olisi juhlimaan niin päässytkään. Italian pahin pettymys oli niinikään 0-1 päättynyt peli Sampdoria-Fiorentina josta tasuria myös odottelin.

Noh onneksi pääsee nyt vähän vedonlyönnistä eroon ainakin Jouluksi. Tosin Tapaninpäivänä pelataan taas oikein urakalla sekä Englannissa että Skotlannissa.. ja lätkääkin ois luvassa mutta kuitenkin tää loppuvuosi menee paljon normaalia vähemmän vedonlyönnin parissa eli levon aikaa.. tosin puntilla pitää kyl käydä..

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus