Upeeta mahtavaa..

  • Toni

..kun sunnuntai-maanantai-yönä loppui nettiaika ! En ostakaan ihan välittömästi uutta tilalle.. niin saa aikaiseksi paljon muutakin kuin mitä saa netin välityksellä ! =) Eilen tuli lueskeltua paljon, mm. tiedelehtiä sekä uutta Bodaus-lehteä vähän tarkemmin & silmiin osui varsin mielenkiintoinen artikkeli 90-luvun Suomen Gladiaattoreissa olleesta "Mohikaanista" joka on edelleen kovassa kunnossa, itse asiassa melkeimpä paremmassa, ainakin jos rasvaprosentista katsotaan !

Muutenkin tämä nykyaika on tälläistä jatkuvaa tiedonvirtaa, sen jakamista ja vastaanottamista & kommunikaatiota netin välityksellä. Tekee hyvää tauko siitäkin välillä. Televisiotakaan en ole katsonut kun kylässä 2 kuukauteen & nyt en siis edes netin välitykselläkään, ainakaan muutamaan päivään.. mitä nyt kirjastossa mahdollisesti käyn jotain tässä lähipäivinä kurkkaamassa !?

Tänään tuli myös 3. lähetys Manninen Nutraceuticals Oy:stä. Tärkeintä oli tällä kertaa tilata kreatiinia, sekä pari tuotetta syntymäpäivälahjaksi että pari tuotetta tilasin myös kaverille. Itselleni toki ohessa myös vähän muutakin kreatiinin ohessa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus