Urheilullisten alkujen viikonloppu !

  • Toni

Suomi aloitti eilen MM-urakkansa jääkiekossa..
Äänekosken Huima aloitti eilen sarjakautensa futiksessa..
Minä aion aloittaa tänään tenniskauden..

Joo Suomi oli eilen vakuuttava ja varsin tehokaskin avausottelussa Saksaa vastaan. Ois kannattanut eilen vetää tulosveto sisään tosta ottelusta ! Meinaan ihan hupimielessä kysyin yheltä kamulta et mikä on päivän vihje ja paljon Suomi-Saksa päättyy ? Itekin sitten veikkasin lopputulosta suullisesti joka kappas olikin just eikä melkein juuri toi lopputulos 5-1 ! =D Harmin paikka ois pitänyt veikatakin siis.. tosin tulosvetoa en ole aikoihin enää harrastanut.

Huimakin aloitti sarjakautensa kakkosessa vieraspelillä. Loukkaantumisia pirusti ja vielä tärkeitä pelaajia sivussa. Siihen nähden maali ja 1-2 vierastappio ei kuulosta kovin pahalta. Harmi kuitenkin kun viime kausina Huimalta on totuttu aina hyvään sarjakauden alkupuoliskoon jolla on taipumusta sitten aina hyytyä loppukesästä. Noh ehkä tällä kertaa toisinpäin ?

Joo ja itse olisi tänään tarkoitus käydä kesän ensimmäiset pallorallit vetämässä tenniksessä ! Toivottavasti ei ala satamaan, on vähän sen oloista että se voi olla hyvinkin mahdollista että sade sotkee vähän peliä..

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:01

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus