Uusi parranajokone & kesä on hieno asia..

  • Toni

Eilen investoin sitten uuteen parranajokoneeseen et kehtaa huomenna YO-juhliinkin mennä vieraaksi ! =D Tarttui siellä kaupasta kyllä muutakin, esim. vaatetta. Loppumyynnit käynnissä täällä yhessä kaupassa ennenkuin siirtyy toiseen tilaan, joten edullisia tuotteita oli myös, täl hetkellä 10 % ale kaikista tuotteista, parin päivän päästä ehkä jo superalennuksia.. hyviä juttuja jo löytyi jees. Parranajokoneita en löytänyt kuin yhden mutta sitä jo eilen testasin ja vaikutti tehokkaalta kyllä ! En nyt viittinyt kokonaan mörrimöykky-lookista luopua mutta suurinpiirtein kuitenkin. Sai kuitenkin leukaan ja leuan alle jäädä vielä karvoja..

Huomaa et näin ensimmäisinä oikein kesäisinä päivinä kaikki ihmiset tulevat ulos piiloistaan ja heitä näkee useammin kuin normaalisti. Tänään oon saanut monta kertaa pysähtyä ja jäädä juttelemaan jonkun tutun kanssa eli todella sosiaalinen päivä on ollut. Ja vielä useampaa on saanut moikatakin. Kesällä ihmiset tuntuvat olevan yleensäkin iloisempia ja onnellisempia.. =) Huomenna on sitten vuorossa sukulaisten tapaamisia, muutamia sellaisiakin joita ei ole vuosiinkaan nähnyt, joten taatusti mielenkiintoinen lauantai edessä !

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:00

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus