Uutta ja vanhaa eli kaikenkaikkiaan kiva päivä !

  • Toni

No niin aloitin tänään sen uuden harrastuksen eli salibandyn. Ottihan se alkuunsa vähän koville mutta eiköhän nuo jalat totu tähänkin lajiin pikkuhiljaa !? Vähäiseen pelaamiseeni nähden pääsin mielestäni ihan hyvin kuitenkin peliin mukaan. Varmaan ainakin jalkapallosta ja joukkuepelikokemuksista jotain hyötyä tuohonkin peliin. Luulisi ainakin oppivan vähän pelistäkin jotain kun about ainakin puolet porukasta pelaa jossain joukkueessa. Eipä ollut ylläri aavistelinkin että nykyinen tenniskamunikin pelaisi tossa porukassa. Älysin myös olla laittamatta uutta paitaani tohon peliin sillä tuolla tulee kyllä hiki ja muutaman pelikerran jälkeen paita olisi kyllä entinen..

Töistä päästyäni juuri ennen pelaamista myös puhelini piippasi. Eikä ollut yllätys että se oli my dear soulmate leijonanaaras J. joka kaipasi dieettineuvoja. Taas kerran ollaan väleissä. Tässä vuosien varrella välit ovat olleet kyllä usein katkolla =D Mutta sitä se kiintymys teettää & se on ihan inhimillistä =) Hän on mun TOSIYSTÄVÄ jonka kanssa ollaan kerrottu melkein kaikki elämässä olleet sattumat ja tapahtumat puolin ja toisin.

Onneksi kohta pääsee saunaan. Saas nähdä miten kipeiksi paikat tulee tosta pelaamisesta näin alkuunsa ja kauan se kestää =D Eli sitä jännittäessä, näihin fiiliksiin ja tunnelmiin lopetan tämän blogini !

No voihan vitsi, tää tuli sitten tuplana tää blogi tosin vähän eri sanoin =D Luulin ettei toi eka yritys onnistunut kun tuli tiltti =P

Tenniksessäkin on monta ihmeellistä asiaa...
Tenniksessäkin on monta ihmeellistä asiaa...

Kirjoitettaessa soi Annihilator : Waking the fury

2 kommenttia

Anonyymi

13.12.2006 21:27

Venyttelyä vaan riittävästi. Pakarat tahtovat olla aloituksen jälkeen aina jumissa, kun tulee kurkottelua pallon perään. Minä joudun vielä pitämään taukoa akillesjänteen vaurion vuoksi ensi vuoden puolelle. :(

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus