Uutta ja vanhaa eli kiva päivä !

  • Toni

No niin tänään sitten aloitin yhden uuden harrastuksen eli salibandyn. Ottihan se alkuun vähän koville, mut eiköhän ne jalat pikkuhiljaa totu tohonkin peliin !? Vähintään puolet noista pelaa jossain joukkueessa että luulisi vähän oppivankin pelistä jotain =D Vähäiseen pelaamiseen nähden pääsin kuitenkin mielestäni ihan hyvin peliin mukaan, jalkapallon peluusta varmaan ainakin oli jotain hyötyä. Ei ollut yllätys kun aavistelinkin että mun nykyinen tenniskamukin pelaisi tossa porukassa ja näin olikin. Älysin olla myös laittamatta uutta paitaani peliin =D Sen verran hiki tossa tulee et se ois muutaman pelikerran jälkeen jo entinen paita..

Jaahas kaikenkaikkiaan kiva päivä ! Heti töistä päästyäni puhelinkin piippasi ja eipä ollut ylläri että se oli my dear soulmate leijonanaaras J. joka kyseli multa dieettiohjeita. Taas kerran ollaan väleissä kun ties kuinka monet kerrat meillä on tässä vuosien saatossa mennyt noi välit =D Mut toi välittäminen tekee sen & se on ihan inhimillistä =) Hän on tosiystäväni jonka kanssa ollaan puhuttu lähes kaikki mahdolliset asiat mitä on elämässä sattunut ja tapahtunut puolin ja tosin.

Onneksi pääsee kohta saunaan, saas nähdä kuinka montaa päivää on paikat tosta uudesta lajista kipeänä näin alkuunsa !? =D

Kirjoitettaessa soi Annihilator : Waking the fury

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus