V-lopun vedonlyönnin yllätyshaut eivät purreet !

  • Toni

Joo epäonneakin oli muutamassa yllärihaussa kuten Luleån vierasvoittohaussa yli 4 kertoimella. Huonosti alkanut alkukausi, mutta tolla kertoimella piti koklata ryhtiliikkeen toivossa. Ihan hyvän pelin taisivatkin pelata, 2 kertaa johdossa kunnes muistaakseni 3 minuuttia ennen loppua iskee Södertälje tasoihin ja vieläpä yksi suomalaisylpeys Hannes Hyvönen oli asialla ja näin veto meni ohi.

Sitten oli tarjolla myös lauantailta komea kerroin Veikkauksella Betisille 6.75 Villarrealin vieraana Espanjan futiksessa. Betisillä ei voiton voittoa vielä, Villarreal taas porskuttaa ilman tappioita. Mikään mahdottomuus silti ei Betisin voitto olisi ollut, sillä se on ollut Villarrealia vastaan usein paha vastustaja. Voitti viime kaudellakin sen vieraissa. Nytkin näytti hyvältä kun johti pitkään 0-1 kunnes Villarreal iski lopussa kaksi kertaa ja se hyvä kerroin tyrehtyi sitten siihen.

Sunnuntailtakin meni ohi Hakan hyvä kerroin Lahtea vastaan sekä pari tasuria. Hyvää puolestaan oli jälleen Hertha Berlin, viimeksi hävisi hyvällä kertoimella, nyt puolestaan voitti 6 kertoimella vieraissa ja aavistin sen taas. Oli aika Leverkuseninkin vähän yskiä sarjassa.. Myös HPK:n aavistin 4 kertoimella; on perinteisesti oikein paha vastustaja Jyväskylälle. Muita v-lopun parhaita osumia oli tasapeliherkkien Nicen & Sochauxin tasuri Ranskassa sekä Nantesin oli aika ottaa kauden avausvoitto vieraissa toisesta sarjanousijasta komealla yli 4 kertoimella, voitti sen sarjaporrasta alempanakin viime kautena molemmat kaksi kertaa. Grenoble oli yllättänyt ja avannut kauden tällä tasolla yllättävän hyvin, mutta en antanut sen hämätä.

Vaikka monta vetoa menikin ohi nyt viikonloppuna, niin sunnuntai-ilta oli sitten pieni positiivinen ylläri. Enää ei paljoa kohteita ollut tarjolla kun kello lähenteli jo 21:00 illalla, mut ajattelin ulkomaille vetää vielä 3 kohdetta sinkkuna ja olikin aika kiva ylläri kun ihmettelin myöhemmällä et mites sitä oli tullut plussaa yllärin hyvin pelitilillle siihen nähden miten pikkusia vetoja tein. Noh nehän osui kaikki 3 kohdetta eli Rosenborg voitti vieraissa. Uskon että haluavat taas kerran eurokentille ja huonon alkakauden jälkeen ovat aika hyvässä iskussa näin ihan loppukaudella ja uskon että voittavat loput ottelunsa ! Ja eilenhän tuli siis voitto toki taas. Sitten yllätysvetoon Cagliari-Milan x. Vaikka Milan alkaakin olla taas iskussa ja Cagliari hävinnyt joka pelinsä, on Cagliarin kotietu perinteisesti jo aika iso & keskenään näin päin peli on kovin monta kertaa aiemminkin päättynyt tasan. Ja kun Milanilta puuttui vielä se tilastotasurikin niin.. ja kävi kuten arvelinkin, puolustuksen kautta 0-0 han se peli päättyi. Harmi ois pitänyt lyödä vetoa vielä ekan maalin tekijästä ettei maalia. Taatusti ois ollu reilusti yli 10 kertoimia tarjolla. Ja sit vielä Ranskassa oli myöhäisotteluna todella tasapeliherkkä peli Nancyn & PSG:n kesken. Niiin usein keskenään tasan kuten nytkin.

Vakion SM-kisakin alkoi ja vedin myös rivin sinne. Ihan kohtuullisen hyvin alkoi, oli 10 oikein. Äänekoski-sarjassa 6. sijalla, kaikista joku 1500. paikkeilla muistaakseni. Yritetään kavuta pikkuhiljaa ylemmäs. Erothan ovat niin mitättömiä täs vaiheessa, hyvällä tasaisella vauhdilla on aika korkealla + sit jos pari aivan huipputulosta siihen päälle. Ens v-loppuna on MM-karsintaottelu Vakiokierros, joten siihen paneudutaan sitten seuraavaksi.

Kirjoitettaessa soi My Dying Bride : Kiss to Remember(Like Gods of the Sun-albumilta)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:54

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus