V-lopun vedonlyönnissä oli potentiaalia..

  • Toni

..hyvään tulokseen & ihan ok se menikin. Voitollista pelaamistahan se oli mutta taas kerran parin hyvin oleellisen tuloksen päätyttyä toisin kuin olisi pitänyt, ei päästy juhlimaan oikein kunnolla. Ulkomaille pelasin 3 järjestelmää ja yksi olikin täydellinen > Willem II 1 3.10-Napoli-Cagliari x 3.50-Sampdoria 1 1.63-Monaco 1 2.15. Toinenkin järjestelmä pääsi 3 osumaan 4:stä. Vain Gijon-Betis x oli siinä rivissä väärin. Muutenkin tuli tosi paljon hyviä yksittäisosumia kuten edellisten lisäksi Osasuna 1, Watford 1, Marseille-Lille x, Bielefeld 1 5.00 kertoimella ! , Bologna-Palermo x, Siena 2, Jokipojat 2, Chelsea-Newcastle x, Liverpool-Fulham x, Bolton 2, Crystal Palace 1, Valladolid 2, Lazio-Genoa x, Torino-Milanx sekä Barcelona-Getafe x. Siinäpä ne olikin melkein suurinpiirtein. Kaikkia ei vaan saanut hyödynnettyä tarpeeksi. Ja 3 pahinta hutia isojen voittojen kannalta oli Reggina-Atalanta x, Stuttgart 2 sekä Sporting Gijon-Betis x. Niin nyt oli hyvä kuitenkin että vihdoinkin siel Italiassa alkoi tulla niitä tasureitakin ja vieläpä oikeisiin kohteisiinkin.. =)

Ja sitten vielä Vakioveikkauksesta.. meinasin Vakio 4:sta kuitata hyvät rahat YHDEN EURON JÄRJESTELMÄLLÄ. Kellään ei ollut 12 eli täysiä oikein. 11 ois saanut melkein 3000 euroa ja kympilläkin vielä yli satasen. Mulla oli 9 oikein. Haistoin vaikean rivin todella uskomattoman hyvin. Ensin oli tuuria että Italiassa kaksi ottelua kääntyivät aivan loppuhetkillä tasureiksi kuten pitikin ja ai että sai jännittää Espanjan pelejä.. West Hamillekin laitoin varman kakkosen joka oli oikein. Betis on vuodesta toiseen aika kova pelamaan tasureita joten laitoin siihen vain x nyt et ois taas aika.. jos olisin viitsinyt tehdä vähän laajemman pelin, olisin juuri tuon kohteen varmistanut Betisin vierasvoitolla miten peli päättyikin. Toinen varmistus olisi tullut Regginan kotivoitolle ja näin olisi ollut jo 12 oikein. Vain Mallorca-Malaga peli olisi tuottanut vaikeuksia. Todennäköisesti olisin laittanut siihen yks-kakkosen & sehän päättyi tasuriin. Aijai niin lähellä mutta kaukana harvinaisen isot vakiovoitot ja EURON panoksella ! =D Noh ei enää harmita, hyvä mä oon silti kyl pelaamaan.. ;P

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:52

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus