Vähän astrologiaa ja muita ihmeellisiä asioita..

  • Toni

Tänään piti ehdottomasti katsoa BB-extra koska siinä oli bb:n virallinen astrologiasiantuntija vieraana. Tuota kieltä ymmärrän melko hyvin kun etenkin tuossa 90-luvulla harrastin astrologiaa aikas paljon. Tuli tutkittua monia teoksia ja tein itselleni silloin myös eteenpäin kuukausiksi tulevat planeettakuviot. Tietysti olen tehnyt ja tutkinut myös ihmisten karttoja, ekat "uhrit" olivat tietysti läheiset ja hyvät ystävät ! =D Nykyään lähinnä käyn katsomassa oman tilanteeni yhdeltä nettisivulta. En enää jaksa niin tarkasti paneutua asiaan, mutta toki ymmärrän siitä vieläkin paljon. Perusasiat osaisin vaikka unissani luetella kuten eläinradan järjestyksen ja kunkin merkin hallitsevat planeetat.. Astrologiaakin on tosiaan monenlaista, sekä yksilötasolla että suhteet toisiin(joita tänään jännästi käsiteltiinkin bb-extrassa) että maiden ja koko maapallon suhteen. Niin ja ainiin olempa jollekin City-ystävällenikin tehnyt kartan ja lähettänyt sen hänelle ! =o)

Itselläni on nyt aika hauska tilanne kun omalla kartallani on tällä hetkellä 3 planeettaa ainakin huoneessa 2. jota hallitsee Härkä & silloin tulevat ajankohtaiseksi asiat kuten arvot ja omaisuus. Joo Merkurius, Venus & Mars ovat nyt siellä huoneessa ja en ole tarkemmin katsonut mutta voipi olla että siellä on myös joku hitaamminkin liikkuva planeetta. No niin nyt tulikin aihetta tutkia pitkästä aikaa vähän tarkemminkin sitten omaa tilannetta =p

Niin muista asioista.. tunsimpa tänään suhteellisen pieneksi itseni kun vastaan kävelivät ilmeisesti korisharkoista Äänekosken Huiman uudet jenkkiavut, molemmat harvinaista kyllä tällä kertaa vaaleaihoisia. Ja niin yli 2 metriä molemmat joo.. ja sitten ei niin harvinainen mutta mielenkiintoinen asia kun samalla lenkillä ollessani ohitseni kiisi tandem-pyörä ! No tuon olen nähnyt kyl monesti ennenkin samalla tiellä, mutta kävi mielessä et millastahan toi tandem-pyöräily oikein olisi ? Varmaan ihan kivaa touhua esim pareille tai hyville ystävyksille. Ootteko muuten koskaan kokeilleet ? =)

Kirjoitettaessa soi Amorphis : Elegy

2 kommenttia

wallux

5.9.2008 03:19

Jos ei tämä ole vitsi, niin tästä jatko-opinnot
http://www.kli.org/kli/langs/KLIfinnish.html

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:55

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus