Vaikea veikattava NHL osui mukavasti viime yönä.

  • Toni

Joo tein lähinnä hupi/jännitysvetoja ihan minimirahalla mut hyvin näytti napsuvan. Tasurihakuja oli 2 ja 2 osumaa. Etenkin Los Angeles & Anaheim pelaavat keskenään usein todella tasaisia pelejä ja tasanhan se päättyi tälläkin kertaa. Kovakuntoiseen kotijoukkueeseen San Joseen kannatti luottaa myös. Sitten Englannin JPT alasarjojen Cupissa oli Rotherhamilla hyvä 3.00 kotikerroin. Joukkue pelannut sarjassa hyvin ennen kautta saaduista pistemenetyksistä huolimatta tai juuri sen takia. Sai vastaansa Leicesterin jonka taival on viime vuosina kulkenut Valioliigasta 2 porrasta alaspäin. Saattoi arvata että heidän mielenkiintonsa on enemmän nousussa kuin tälläisessä merkityksemättömässä Cupissa.. Kerroin oli kohollaan myös siksi että Rotherham pelaa yhtä sarjaporrasta alempana, tulos 2-0.

Tänään huomionarvoisin ja eniten panostettu haku oli Celticin kotivoitto Manusta peräti 5.45 kertoimella. Pelasin sitä sinkkuna sekä Veikkaukselle että ulkomaille. Celtic oli kaksissa edellisissä Mestareiden Liigan lohkovaiheessa pelannut 6 kotipeliä saldolla 6 kotivoittoa !!! Joten kotietu on siellä todella vahva. Vieraissa joukkue taas on usein varsin hampaaton. Nyt menevässä Mestareiden Liigassa Celtic pelasi ekan kotipelinsä melko heikkoa AAB:tä vastaan yllättävästi 0-0 ja senkin vuoksi kerroin on varmaan nyt näin huikea. Ja kun Manu voitti jo Celticin kotonaan niin siksikin. Mutta se on ihan eri asia kun Manu pelaa vieraissa, siellä se on ollut usein vaikeuksissa heikompiakin joukkueita vastaan. Ja täytyy muistaa että lauantaina Manulla on Valioliigassa kova vieraspeli Arsenalia vastaan joten onko se tässä pelissä aivan parhaimmillaan sitä voi hiukan epäillä.

Manun ei ole pakko voittaa sillä sarjatilanne on varsin hyvä ja näyttäisi jo tässä vaiheessa siltä että menee tässä lohkossa Villarrealin kans jatkoon. Tämä peli on Celticille taas melkein se viimeinen mahdollisuus kavuta vielä taistelemaan edes mahdollisesta jatkopaikasta ja siihen ei riitä oikein enää mikään muu kuin voitto tänään. Manulla taas on varaa vielä hävitäkin, se ei tuhoa vielä mitään sillä he kohtaavat vielä kotonaan heppoisen AAB:n ja sieltä pelistä todennäköisesti tulevat jo ne ratkaisevan tärkeät pisteet jatkopaikkaan. Nämä asiat huomioiden kannatti ainakin kokeilla, toivottavasti 1-0 johto pitää loppuun saakka !?

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:53

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus