Vakion SM-kisa jälkipuinti & vakiota muutenkin..

  • Toni

Niin se oli ja meni kun viimenen kierros käytiin nyt lauantaina. Positiivista siinä oli että sain sen myötä takaisin vanhan rakkaan harrastuksen eli vakioveikkaamisen. Nyt pelaankin taas lähes aina kun vakioita on tarjolla. Tulokseni kisassa oli :

10-8-10-7&9 oikein. No ihan ok edes, suht tasaista, huipputulos jäi vain uupumaan. Ehkä hain vähän liian kärkkäästi aina muutamia yllätyksiä pelaamalla turhankin rohkeasti kohtuu hyviäkin joukkueita vastaan joissain kohteissa. Seuraamiseni on kuitenkin sitä luokkaa, että vähän taktiikkaa muuttamalla, pystyn kyllä taatusti tekemään tulosta tästäkin pelistä.

Eilen oli mielenkiintoinen vakio 4 & sama tahti jatkuu, taas oli 9 oikein. Pieni harmi kun Inter-Lazio peli peruttiin ja arvottiin se vuoksi sillä pelasin siihen rohkeasti x2 & se arvottiin ykköseksi. Lazio on ollut perinteisesti todella paha vastustaja Interille ja vaikka Inter onkin hallitseva Italian mestari & melko superjoukkue tällä hetkellä, ei sekään ilman pistemenetyksiä laukkaa. Ja Lazio on varsin potentiaalinen laadukas yllättäjäjoukkue isompiaan vastaan muutenkin. Udinesen hieman yllättävä vierasvoitto Fiorentinasta pääsi yllättämään minutkin. Aavistin tosin että ilman tappioita ennen tota peliä etenevä Fiorentina ennen pitkää häviääkin sillä ei ole ihan niin kova joukkue kuitenkaan miltä näyttäisi, mutta yritin tossa pelata varman päälle kun Udinese ei Fiorentinan vieraana ennenkään ole niin menestynyt. Ja se kolmas väärä merkki oli Portsmouth-Man City 1 2 & tietenkin se päättyi ristiin, eivät mitään tasurijoukkueita ja pientä yllätystäkin hain oli merkkiperusteluni tuohon. Espanjan kohteet sain kaikki kiinni puolestaan.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:11

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus