Vakioveikkauksen SM-kisan jälkipuinti.

  • Toni

Joo kisa päättyi nyt lauantaina & voittaja keräsi 56 pistettä. 10 parasta lähtevät Fulham-Liverpool Valioliigamatsiin ja sinne joukkoon pääsi vielä 54 oikein veikatun ottelun myötä. Kisassa oli siis varsin korkea taso joka osaselittyy parin eka kierroksen helppoudella. Oma tulokseni oli 47. Ihan ok, melko tasaista työtä oli ainakin. Kompastuskivinä oli muutama yllättävä ohipeli ja varma tasapelihaku. Myöskin aika kiireessä huiskien tuli pari riviä lopulta tehtyä jolloin osa varmoista ja osittainvaihdelluista eivät olleet lainkaan etukäteen suunniteltuja vaan muodostuivat riviä viime hetkessä tehdessä.

10-11-8-9-9 olivat rivieni tulokset kun sitä huonointa riviä ei laskettu. Siinä oli 7 oikein. Aika normaalitasoani kuitenkin silloin kun Vakiota veikkaan et ei sinänsä valittamista. Jäipähän edes n. 18 000 kilpailijaa taakseni. Seuraavaan kisaan olen jo valmiimpi kun sain kisan aikana täydennettyä Englannin sarjojen tilastojani. Minä uskon että niistä saa paljon ammennettua tietoa nykyiseen pelaajatilanteeseen(loukkaantumiset/pelikiellot) ja kuntopuntariin yhdistettynä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:53

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus