Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on vakioveikkaus.

Avoimien ovien päivä ! =D

Tai oikeastaan avoimen oven päivä kun puhutaan illan TV-pelistä Bayern Munchen-Inter Milan ! Ompa ollut harvinaisen viihdyttävä peli kun puoliaikaan mennessä tullut jo 3 maalia & huipputilanteita vähintäänkin puolet lisää.. Interin puolustus on etenkin hölmöillyt paljon ja pahasti. Nyt on kyllä niin kovia pelimiehiä kenttä täynnä etenkin hyökkäyssuuntaan ettei niihin olisi juurikaan kyllä varaa kuten ollaan jo nähty..

Bayern Munchen ei ollut alussa vielä hereillä & silloin Inter iski ! Sen jälkeen siellä päässä ei pahemmin ongelmia ole ollutkaan, mutta Interillä on myöskin hyviä maalintekijöitä joten on tuossa pelissä vielä jännitystä etenkin jos Inter saa heti toisen puoliajan alkuun maalin ! Ja eikun katsomaan ja jännittämään sitä Vakioveikkauslappu kourassa.. =)


Eilen oli hyvä vetopäivä ! =)

Pelasin ulkomaille 4 kohteen järjestelmän kaikilla herkuilla eli kaikki sinkkuina, tuplina, triploina sekä vielä 4-kohteen yhdistelmänä. Kohteet olivat 3xEspanjan pääliiga+1xEnglannin FA Cup & kaikki oikein ! :) Eli kohteet olivat : Zaragoza 1 2.85, Real Soc-Levante x 3.40, Ath. Madrid x2 double chance 1.45 & Man City 1 1.68. Tällä kertaa oli tuuriakin kun esim. Zaragoza oli jo tappiolla ja Ath.Madrid oli melkein koko pelin tappiolla kunnes tasoitti aika lopussa !

Sitten sain vielä hyvän mielen kun sain kapeasta 4 euron vakiojärjestelmästä melko komeasti 10 oikein :) Todennäköisyys sille on kuitenkin melko pieni että sillä täysosuman nappaisi.. Nyt oli tasurivarmat hyvin haettuja vaikka itse sanonkin, Mboro-Nottingham x & Real Soc-Levante x. Barcelonan pelissä olisin kaivannut pientä rivin lisävaikeutta yllätysristillä, mutta Barca vei joka oli toki itsellä toisena merkkinä siinä. Vakiolla nyt ei niin päässyt rikastumaan, mutta intoa tuo taas antaa yrittää edelleen sen kummemmin rahaa tuhlaamatta kokeilla pienillä järjestelmillä isompaakin kalaa :)