Vakioveikkaus, Todistaja X & Metalliliitto.

  • Toni

Sain taas kipinän takaisin tuohon Vakioveikkaukseen SM-Vakioveikkauskisan myötä(vaikkakaan ei niin kovin hääppöisesti ole mennyt mutta sentään 10 & 8 oikein pari harmitusta noissakin riveissä lopullisiin pelivalintoihini nähden). Oikein tosissani veikkasin edellisen kerran vielä sillon kun olin koulunkäyntiavustajana tuossa muutama vuosi sitten ja pyöritin rinkiä muutaman miesopettajan voimin x) Sen jälkeen pikkuhiljaa hiipui tämä rakas harrastukseni sillä siirryin yhä enemmän veikkaamaan pelkästään yksittäisiä otteluita pitkävetomaisesti.

Nyt kun on taas päässyt vauhtiin(toki aina silloin tällöin on viime vuosina tullut pelattua etenkin EM tai MM-karsintojen myötä & talvisin enemmän englantilaisia kohteita kuin kesällä kotimaisia)niin jääkiekkovakio ja futiksenkin mahdolliset kakkos tai kolmosvedot kiinnostavat taas enemmän vaihtelun vuoksi. Ainoastaan formulavakiota tuskin pelaan laisinkaan. Se on niin onnenpeliä ja muutama vuosi sitten veikkasinkin & jännittäen katsoin yhden kisan samalla joka meni aivan nappiin eli kaikki oikein, harmi vain että tämä pieni systeemi siihen oli sitten harava. Jännittäen menin sitten seuraavana päivänä kirjastoon tarkistamaan että tippuuko tulos vai ei. Ja voittosummissa oli iso ero !!! Se otti päähän kun se tulos sitten putosi ja taloudellinen hyöty jäi kovin vähäiseksi hyvän mielen lisäksi asiantuntemuksesta.

Todistaja X tarjosi tuossa tänään 21-22.00 radiosta harvinaisen mielenkiintoisen tarjonnan. Paljon kovin outoja bändejä, saatan peräti nyt innostuakin parista niistä, pitääpä käydä netistä vähän utsimassa siis.. =) Grindcore äijä soitti tärkeitä bändejään ja tottakai Napalm Deathin sieltä kuului ja monta muutakin varsin vauhdikasta.. =P

Metalliliitto heti perään tarjosi myös mielenkiintoa kun päivän teemana oli naisvokalistiset suomalaiset metallibändit kolmen bändin voimin kuultavana sekä haastateltavana. Se on aina tervetullutta tähän miesvaltaiseen genreen että noitakin on !

Kirjoitettaessa soi Mehida raatiosta..

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:12

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus