Vakiovuoro vs. pikavuoro

  • Toni

Eilen tullessani kyläilemästä olisin voinut lähteä jo nopeammalla pikavuorolla pois, mutta olikin melkein kaikin tavoin parempi jäädä vain odottelemaan vakiovuoroa joka voittikin pikavuoron ainakin tällä kerralla lähes 6-0 ! Jäin kiertelemään itselleni melko vierasta kylää kun mihinkään kiirekään mulla ei nyt näin kauniissa kesäsäässä ollut. Kävin useassa kaupassa & tottakai piti käydä tsekkaamassa paikallinen luontaistuotekauppakin. Sieltä löytykin tuote mitä en ollut ennen nähnytkään ja kun oli niin hieno ilmakin, oli viileä juoma paikallaankin ! =) Ostin janojuomaksi lähes kalorittoman fitness drinkin nimeltään "Fat Burner" joka on vitaminoitu vihreän teen makuinen rasvanpolttojuoma jossa on L-karnitiinia. IHan hyvä makukin oli ! =)

Aikani kierreltyä, oli vielä n. tunti aikaa ja menin paikalliseen matkahuoltoon, pyysin lupaa ja iskin tietokoneen johdon seinään ja olin aikani kuluksi sitten vielä Facebookissa vajaan tunnin. Kotona en sitä kuitenkaan niin kovin paljoa aina käytä. Nyt sattui vaan olemaan hyvä hetki katsoa mitä kavereillekin kuului !? Bussin saavuttua oli hauskaa kun se kiersi sitten kaikki pikkukylät sillä tiesin että matkan varrella ohitimme myös oman äitini lapsuuden maisemat :) Muutenkin oli hauska katsella maisemia ja pieniä koululaisia jotka matkan varrella jäivät pois omiin pikku kyliinsä.

Hieno homma oli myös se että vielä Äänekoskellakin bussin reitti oli aivan erilainen kuin pikavuoroilla yleensä sillä täälläkin se kiersi ensin vähän syrjemmältä ennenkuin saapui bussiasemalle. Minä tosin jäin pois vähän aiemmin jo liikuntapuiston viereen sillä en kuitenkaan asu aivan keskustassa missä tietenkin se bussiasemakin on. Ei tarvinut näin sitten kävellä kuin aivan lyhyt matka tavaroiden kanssa & tällä kertaa en niin kaivannutkaan hyötyliikuntaa sillä jalkapohjat olivat melko kipeät sulkapallon pelaamisesta ! =D Niin ja sitten tietysti säästin vielä muutaman euron kun en mennyt sillä pikavuorolla :)

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus