Valioliiga & Bundesliiga alkoivat !

  • Toni

Syksy lähenee(onneksi sitä ei tosin huomaa vielä kovinkaan selvästi ilmasta) kun jalkapallon Euroopan suursarjat pikkuhiljaa käynnistyvät.. =) Eilen aloitettiin Valioliiga ja sen myötä vakioveikkauskin siirtyy pikkuhiljaa kotimaisista kohteista Englannin & muun euroopan peleihin. Vakio 1 tottakai onkin jo pyhitetty välittömästi Englannin peleille. Hieno homma että Forssell pääsi maalien makuun heti eka pelissään vanhaa seuraansa Chelseaa vastaan. Josko loukkaantumiset olisivat jo takanapäin & maalitykki voisi jatkossakin keskittyä lähinnä tuohon maalintekoon !? Saksassa aloitettiin myös & jos ihan tarkkoja ollaan niin jo perjantaina yhden ottelun voimin, siis 1.Bundesliigassa.

Yleisurheilijoilla oli tänään viimeinen näytön paikka Kuortaneella ennen arvokisoja, mutta valitettavasti huono keli & sade latisti osittain tulostasoa eikä uusia urheilijoita päässyt enää lunastamaan lentolippujaan, harmin paikka. Ingberg tuo totuttu kisajyrä pääsi lähemmäksi tavoitettaan kovana kilpailijana, mutta ei edes hänkään aivan onnistunut riittävän hyvin hyvästä sarjastaan huolimatta. Mutta urheilu on vaan urheilua, uusia kisoja tulee taas..

Uusi Ronaldinho on syntynyt !? =D No mutta kaikki ainakin rakastavat jalkapalloa.. =)
Uusi Ronaldinho on syntynyt !? =D No mutta kaikki ainakin rakastavat jalkapalloa.. =)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:18

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus