Vanhat valokuvat & tilkka taas sitä ominta aihetta

  • Toni

Tässä kun oon tehnyt joutessani viime päivinä suursiivousta tavaroihin joihin en ole tehnyt vuosiinkaan mitään tuttavuutta niin löysin sieltä myös paljon valokuvia. Valokuvat ovat hienoa asia ! Niitä katsellessa muistuu mieleen sen hetkisiä unelmia ja fiiliksiä. Parhaimmillaan kuvat muistuttavat joistain vanhoista unelmista joita alkaakin taas sen innoittamana uudelleen työstämään. 70-luvulla syntyneenä ihan vanhimmat kuvat saavat jo ihmeellisen reaktion aikaan et hei mähän oon elänyt jo noinkin outoina aikoina =D Joo kunhan kerään noita kuvia vähän kasaan ja käyn tutun luona scannailemassa niin sitten pääsette te muutkin näkemään näitä..

Törmäsin vähän ajan sisällä uudestaan ja vieläpä samassa paikassa vaan eri aikaan eli melkoista sattumaa siis yhteen tyyppiin joka nuorempana asui pitkään Ruotsissa. Kun tuli vedonlyönnistä puhe niin hän muisti ruotsalaisia ainakin lähes ammattipelaajia. En tiennyt että suomalaisten ja ruotsalaisten pelaamisessa on paljoakaan eroa, mutta nyt opin ainakin mitä se on voinut olla. Noh hänen mukaan ruotsalaiset sijoittavat isomman summan kerrallaan varmempaan pienikertoimiseen kohteeseen kun taas suomalaiset hakevat suurempia kertoimia pienemmällä panoksella ja sitten toivotaan ja toivotaan.. No en menis ihan allekirjottamaan tota, paljon on erilaisia pelaajia jo maidenkin sisällä, mutta tuon mukaan suomalaiset olisivat kieltämättä aika hyvin jäljillä siinä että miten kannattaa pelata eli etsimällä niitä ylikertoimia ja ammattimaisemmat sitten suorastaan iskevät niihin mehukkaimpiin ! Ja loppuun vielä hauska juttu : hänellä oli ruotsissa myös yksi melkoinen peluri-ystävä joka luotti siihen että uuteen listaan oli parasta tutustua aina ammeessa löhöillen reporankana hyvissä fiiliksissä =D Kun puhutaan että urheilijat ovat monesti taikauskoisia niin ilmeisesti urheilun seuraajat ja vetoa lyövät voivat olla toinen yhtä omituinen ryhmä.. =P

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:13

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus