Vanhemmilta ihmisiltä oppii yleensä kaikenlaista !

  • Toni

Tuli taas eilen mieleeni kun juttelin erään entisen jalkapalloilijan kanssa kioskilla. Kun elinvuosia on jo paljon takanapäin, on yleensä myös paljon kokemuksia ja erilaista näkökulmaa elämään. Kuuntelin todella mielenkiinnolla 50 ja 60-luvun tarinoita tästä kaikkien pelien kuninkaasta, jalkapallosta. Kävivätpä Neuvostoliitossakin siihen aikaan ainakin kerran pelaamassa Äänekosken Huiman paidassa. Tässä tekstissäni on nyt sellanenkin pointti, että muistakaapa kunnioittaa vanhempia ihmisiä, heillä on paljon tieto/taitoa jaettavanaan ja taatusti paljon hauskoja tarinoita omasta nuoruudestaan. Jututtakaa ihmeessä vanhempiakin ihmisiä toisinaan, se on hauskaa ja voitte monesti yllättyä !

Jaahas ja tuossa uskollinen tenniskaverini kävikin kääntymässä ja sovittiin et tenniskausi alkaa nyt sunnuntaina, jipii ja jee ! =D Viime vuosi jäikin kokonaan väliin.. =/ Sitä ennen olikin aika säännöllistä et kesäisin muutamat kerrat vähintäänkin aina.. no niin nyt palaa rasva myös tuonkin pelin kautta ! =o)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:01

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus