Vapaalle ainakin hetkeksi aikaa..

  • Toni

Juu tänään oli viimeinen työpäivä kuntosalilla. Nyt sitten miettii olisiko mitään järkeä käydä opiskelemassa itsensä pikaisesti kuntosaliohjaajaksi ja siitä eteenpäin Personal Traineriksi ? Nimenomaan olisiko järkeä jos haluaisi jatkaa Äänekoskella asumista ? Isommilla paikkakunnilla siinä olisi ainakin järkeä. Nyt ollaan kuitenkin lähellä työtä mistä ainakin nauttisin, ihmisten parissa työskentelyä, kannustamista ja sporttista touhua eli kivaahan tämä vaan että kannattavaa myös ? Salia en kuitenkaan ihan heti ajatellut perustaa.. et jos johonkin valmiiseen paikkaan pääsisi töihin niin hyvä.

Noh tuli sitä eilen muitakin vaihtoehtoja ajateltua, ainahan voi hakea useampaankin paikkaan ja peruttaa jos tulee parempia suunnitelmia mieleen. No opin ainakin yhden uuden asian eilen tilatessani työeläkeotteen.

Olipas sateinen päivä, ei edes sateenvarjo auttanut kun polvet kastui.. moisessa rankkasateessa. No sitä se on kun pyörällä liikkuu. Niin nyt voi muuten sitten halutessaan ainakin hetken aikaa pyöriä täällä Cityssä vaikka koko päivän ajan =D No tuskimpa sentään, mutta eiköhän sitä nyt ehdi silloin tällöin peräti kommentoimaankin.. =)

King of the Kuntosali =D Mine ? Not ! =D
King of the Kuntosali =D Mine ? Not ! =D

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:19

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus