Varaslähtö Keitelejazziin !

  • Toni

Alkuperäissuunnitelma oli että juuri ennen Jazzeja treenattaisiin ja urheiltaisiin kovaa, mutta kaveri soittikin juuri töistä lähdettyäni et lähdenkö parille kupille ja joo lähdinhän mä sitten !

Joo nyt ollaankin aika kännissä, huomenna töihin ja keitelejazzin rokki-iltaan. Jos vaan kunto sallii, huomenna pitää kyllä vähän kuntoillakin..

Joku vanhempi äijä erehtyi baarissa luulemaan mua isäkseni eli olin niinkun seiväshyppääjä tämän illan =D Joo siistiä oli kohdata jotain vanhoja mun isän kavereita, olin kuulemma niin samannäköinen et ei epäilystäkään.. joo tiesin kyllä että muistutan isääni.. mutta että noin paljon että tunnisti oli yllätys.

Baarissa tuli puhuttua myös vanhan futisfrendin myötä, joka olikin nuorena varsin lupaava futaaja, mielenkiintoista kovin samat muistot oli futiksen huippuvuosilta. Töissä joutui jo harvinaisen paljon korjauspuuhiin kun vaijeri oli mennyt poikki, mut tuli siitäkin selvittyä.

Mut nyt mä oon niin kännissä et mun pitää painua tonne nukkumaan jotta jaksan huomenna mennä töihin että kuuntelemaan musiikkia.

Joskus ryyppään myös kamujen kanssa.. =D
Joskus ryyppään myös kamujen kanssa.. =D

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:20

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus