Värien taikaa.

  • Toni

Tänään oli mielenkiintoinen keskustelu väreistä niistä paljon ymmärtävän ihmisen kanssa. Vaatteiden väristä pystyy kuulemma tulkitsemaan ihmistä melko hyvin. Oli hienoja esimerkkejä kuinka ihmisen käytös, sanomiset & vaatteiden värit olivat osuneet yhteen. En niitä nyt tässä ala levittelemään, mutta voisihan tuossa vinhaa perääkin olla. Itse hieman skeptisenä sanoin että onhan myös tiettyjä tyylissuuntia esim. musiikkipiireissä joihin kuuluvat tietyt värit eivätkä ne aina mielestäni kuvasta niinkään ihmisen tuntoja.

Innostuin sitten hetken katsomaan netistäkin aiheesta lisää. Värejä käytetään myös terapiassa. Tuli puhetta että nykynuoret pukeutuvat paljon mustaan & se kuulemma liittyisi jotenkin rikkonaisuuteen. Itse epäilen kyllä että osa mustaa suosivista ihmisistä ovat omaksuneet sen käytön musiikin puolelta. Itsekkin diggaan heavyä & pukeudun yleensä konserteissa enemmän mustaan. Eli tuskin ihan kaikki mustaan pukeutuvat viestittävät sillä masentumisalttiutta & suojapanssaria joka kaipaa todellisuudessa vain toisen ihmisen läheisyyttä. Pieni ajatuskytkös kuitenkin tähän paikkaan ! Heavyn suosio on kovasti noussut, mutta niin on myös masentuneiden & lääkitystä tarvitsevien ahdistuneiden nuorten määräkin. Mikä sen nykyään oikein tekee ?

Niin värit heijastavat meistä jotain toisiimme ja yleensäkin miten heijastamme itseämme muihin, sitä myös vedämme puoleemme. Eli tässä on nyt pieni opetuksen paikka ! Jos kaipaat rakkautta, käyttäydy myös sen mukaisesti. Usko siihen mitä teet, kyllä se onnistuu kun oikea ihminen vain kohdallesi osuu. Viha lietsoo myös helposti vihaa sekin kannattaa muistaa eli vedämme helposti samankaltaisia puoleemme, siinä se opetus.

Vielä eräs asia ! Jos sua ärsyttää jossain ihmisessä joku juttu erityisesti, niin saatat olla usein hieman kateellinen sille ominaisuudelle sillä monesti se on sellainen piirre jota et ole itse voinut tai saanut käyttää(lapsuudestahan se monesti jo juontaa juurensa). Eli kiusaajat ovat usein melko kateellista tai peräti katkeroitunutta kansaa. Mutta onneksi heilläkin on vielä mahdollisuus kehittyä.

Itse huomaan suosivani ennen kaikkea punaista. Punainen collagepaita on ehdottomia suosikkiani. Myös t-paitoja sekä hihattomia löytyy punaisia. Myös punainen takki sekä hanskat löytyvät vaatevalikoimistani. Punainen viittaa fyysisyyteen, elinvoimaan, aktiivisuuteen & itsevarmuuteen esimerkiksi. Joka värillä on sekä positiiviset että negatiiviset puolensa. Ylikorostettuna väri voi olla hieman negatiivinen esim. punainen turhan aggressiivinen tms. No omalla kohdallani toi mahdollinen aggressiivisuus menee kyllä liikunnan puolelle =D

Ai niin sain tässä vastikään uuden meseosoitteenkin, joten jos sitä vaikka vaivautuisi käymään mesessä vilkaisemassa mitä sieltä löytyy ;)

Seikkailija vuonna 1999
Seikkailija vuonna 1999

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus