Vedonlyöntiasiaa..

  • Toni

Päivän haku oli PK-35-Jippo 2 hyvillä kertoimilla, veikkauksella 4.60 & centrebetillä 5.00. Vaikka PK-35 onkin hyvä kotijoukkue eikä ollut vielä yhtään kotitappiota ennen tämän päivän peliä, haistoin hyvän yllätyksen. Jippo puolustaa hyvin ja on taipuvainen välillä hienoihin yllätyksiin. Jippo kun on kahtena edellisenä kautena pelannut Ykkösessä, näyttää vierassaldo yhtä hyvältä kuin kotisaldo. Se oli tämän kauden toinen vierasvoitto & aikaisemmin nähtyyn oli jo aikakin & kummatkin tullut hyvillä kertoimilla kuten monesti aikaisempinakin kausina. PK-35:lla taas olikin melkein se kotitilastotappion vuoro nyt.

Oppimallani pelitaktiikalla teinkin usemman rivin Jipon kautta. Kannattaa panostaa näihin mahdollisiin yllätyksiin hyvillä kertoimilla ja saada niistä näin kaikki mahdollinen hyöty irti pelaamalla laajasti. Siihen ei paljoa tarvia edes sijoittaa että näillä kertoimilla irtoaa jo ihan mukava summa. Sitten aina kun osuu niin osuukin kunnolla ja hyvillä kertoimilla kun vertaa vaikka alikertoimiin joihin saa sijoittaa jo rutkasti että jotain hyötyä sellaisista vedoista saisi.

En ehtinyt tänään katsomaan Huiman peliä, harmi sillä nehän kaatoivat yllättävän komesti Ilveksen 3-1. Alkakauden maalinteko-ongelmat näyttäisivät karkonneen ainakin toistaiseksi kun edellisessäkin pelissä tekivät peräti 3 maalia vieraissa vaikka hävisivätkin lohkon parhaalle joukkueelle Popalle ! Alkakaudesta tuli vain 0-1 maalia per peli. Nyt alkaa näyttää jo lupaavalta ja sarjapaikasta tapellaan näköjään vielä kovasti !

Ja sitten vielä näistä Olympialaisista. En ole aikaisemminkaan panostanut, seurannut tai pelannut vedonlyönnillisessä mielessä olympialaisissa kuin yleisurheilua, jalkapalloa ja vähän muitakin pallolajeja. Nyt teen pienen opintomatkan oudompiinkin lajeihin tulevaisuutta silmälläpitäen jos urheilulajien valikoiman laajentamisella saisi lisää hyviä vetoja tulevaisuudessa tehtyä..

Nyt seurailen ennen eri lajien kilpailua voittajasuosikkien kertoimia, tietysti tarkkailen mielenkiinnolla myös suomalaisten kertoimia. Ja aion jälkianalysoida että kuinka usein suosikit pitävät ja miten usein tulee yllätyksiä eri lajeissa. En hirveästi aio kyllä tehdä mitään tuurivetoja lajeista mistä en juuri mitään tiedä, mutta jos joku asiantuntija tai entinen huippu-urheilija vihjaa omassa ex-lajissaan voittajaksi jotain suurelle yleisölle ja vedonvälittäjille tuntemattomampaa tai ainakin hyvällä kertoimella olevaa urheilijaa niin sellaisia kohteita mielellään kyllä itsekin kokeilen !

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:56

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus