Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on velka.

Astrologia tietää taas !!!

Jälleen kerran astrologia on selvillä siitä mitä elämässäni on juuri nyt tapahtumassa. Reissu lähenee & kaikki extraraha on tarpeen juuri nyt ! Niimpä v-loppuna jo mietin vähän ketkä ovat mulle velkaa. Maanantaina ryhdyin sitten toimeen eli samana päivänä kun tämä kuvio lähti liikkeelle ! =D Melkoinen sattuma taas kerran.. eilen keskiviikkona huomasin jälkikäteen sitten tämän kuvion tai tässä tapauksessa planeetan huonesiirtymän.

Niin maanantaina soitin yhdelle kaverin kaverille joka lainasi multa kesällä Keitelejazzien aikaan vähän rahaa. Mulla oli silloin voittoputki vedonlyönnissä päällä joten olin iloisella ja anteliaallakin tuulella.. =) Niin ja tiistaina se raha olikin sitten jo tililläni :) Toisaalta joskus on ihan kivaa lainatakin kun sitten joku päivä tulee kiva ylläri extrarahan muodossa kun saa sen takaisin ! Sitten eilen puhuin puhelimessa yhden kaverin kanssa joka on vähän merkittävämmänkin summan velkaa. Lupasi ainakin osan maksaa ennen reissuani. Vielä jos pelionneakin olisi nyt v-loppuna ja ensi viikolla niin Vapun matkalle olisi aika nastaa lähteä ! =)

Tässä tämän astrologisen ajanjakson selitys :
Attracting money
Valid during several weeks: This influence can have several effects, often quite subtle. It can stimulate the sexual side of existing relationships and give love relationships a greater intensity. This is because sex goes beyond the physical act and becomes a vehicle for self-transformation and inward change. A love relationship that begins under this influence will be intense throughout its duration and will have a greater impact, for better or worse, on your life than other relationships. This influence may attract money to you through your partner, a business partner or through a bank or other public financial institution, without any special effort on your part. Obviously, this is a good time to seek a loan or other financial support.

The interpretation above is for your transit selected for today:
Venus in the 8th House, 8,
activity period from 18 April 2011 to 9 May 2011