Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on venyttely.

Terveysbuumi senkun jatkuu..

Juurikin just nyt voisi venytellä vaihteeksi taas kunnolla että jaksaa taas jalkoja treenailla tässä lähipäivinä viimeistäänkin ! Kävelyä on lisätty & nyt uutuutena hyötykävelyä kun tänään huomasin että takakumi on pyörässä tyhjänä.. oli kiirus joten jalkaisin sitten matkaan vaan ! Muutenkin olen tosi laiska tollasten rikkinäisten asioiden suhteen. En edes ole vielä jaksanut katsoa mikä siihen oikein tuli.

No kunnes jaksan vien sen joko huoltoon tai korjaan itse. Mutta sitä ennen ajattelin ottaa hyödyn tästä ajasta ja kävellä pari viikkoa nyt aina pyöräilyn sijasta. Pitää muistaa vaan lähteä vähän normaalia aiemmin matkaan. Kyl se pari viikkoa nyt vähintään saa olla rikkinäisenä toi pyörä, muuten houkutus päästä nopeammin paikkoihin pyörällä taitaa käydä liian suureksi..

Ja livetietoa : Kesken blogin kirjoittamista tuli puhelu & kamu toikin mulle vielä enemmän juotavaa Virosta mitä oli sovittu, jippii ja jees ei haittaa yhtään !!! :P


Venyttelypäivä !

Nuorempana 90-luvulla venyttelin jossain vaiheessa lähes päivittäin. Eikä ihmekään sillä silloin potkin vielä palloa useasti, heitin dartsia & alottelin puntteiluakin. Ja päälle vielä mailapelit pingis, sulis & tennis. Joten tarvettakin oli kyl enemmän ! Nykyään sitä on pirun laiska siihen hommaan ! Ehkä tuo urheiluvedonlyönti on syrjäyttänyt ajan käytössä sen !?

No mutta tänään ajattelin venytellä vielä edellisistä treeneistä kipeitä lihaksiani jotta ovat taas paremmin vastaanottavaisia uusiin treeneihin. Yritän jatkossakin muistaa pitää välillä näitä venyttelypäiviä jotta palautuminenkin nopeutuisi ja paremman olonkin tähden.