Viddu son lievä krapula !

  • Toni

Perjantai/lauantai-yönä tuli nukuttua todella huonosti ja aivan liian vähän kun perehdyin Englannin futiksen aladivisiooniin enkä malttanut lopettaa ajoissa. Joutui sitten ottamaan kunnon päikkärit lauantaina jotta jaksoi lähteä illan Erotiikka-iltaamaan. Äsken jo kotiin astikin siltä reissulta pääsin. Niin täällä ihan Äänekoskella se oli tällä kertaa. Perinteinen kerran vuodessa oleva pikkutapahtuma siitä on näköjään täällä muodostunut kun ei täällä oikeen muutakaan tollasta ole & kun tuo Jyväskylän kunnon messutapahtuma on jo muutavan vuoden loistanut poissaolollaan kun se ei kannata, niin pitihän sitä käydä taas tsekkaamassa mitä ne olivat taas keksineet !?

Tämänkertainen esiintyjäkaarti tuli Helsingistä. Naisstripparit olivat tuntemattomia mulle mutta ihan ok. Naisia varten oli sitten tunnetumpi Mr. New York. Joo niin herättyäni niiltä päikkäriltä aloin kiskomaan sitten heti juomaa naamariin jotta piristyisin ja unohtaisin tuon pienen kurkkukivunkin joka saattaa johtua hampaasta ja mahdollisesta tulehduksesta. Hammaslääkäri olisi tässä kuussa kyllä, mutta taidampa joutua jo sitä ennen näyttämään kurkkua & hampaita hammaslääkärille tai normilääkärille kun tämä on nyt muutaman päivän jo vähän elämää häirinnyt.

Ihan normi-hauska ilta oli & yksi vhs-filmikin tarttui mukaan tapahtumasta. Pitäähän sitä aina jotain pientä ostaa kun ei niillä ollut paljoa sen isompaakaan siellä tarjolla tällä kertaa kuten kunnon penispumppua.. ! :P Ja kun lauantai oli tämän viikon mässäilypäivä, nami nami grilliruokaakin tuli syötyä illan päätteeksi.

Ehdin kuitenkin päivän vedonlyönnitkin tuossa äsken tekemään & nyt on hiukka sekava olo kun on nukkunut nyt pari päivää miten sattuu, eikä ole täysin terveenä. Ehkäpä tuo tutun sohvalle nukahtaminenkaan ei ollut ainakaan niskoille se paras vaihtoehto. Nyt päätä särkee kun tuli noita iloliemiäkin nautittua. Muuten olo ei ole kovin paha, tosin väsyttää melkoisesti. Taidampa mennä nyt pedin puolelle seuraamaan matsien kehittymistä & sitten unten maille niin jaksaa illalla katsoa telkkariakin kuten Big Brotheria.. :p

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:41

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus