Video googlen kun syöttää..

  • Toni

Voe helevettiläinen sentään eilen tuli kyllä kuunneltua paljon mussiikkia ! Torstaina kun ensin tutustuin Europen uuteen levyyn yhden kappaleen verran Metalliliitossa, niin eilen kuulin sitten suurinpiirtein koko levyn kaverilla. Hevimpää kuin koskaan Europelta. Laulaja on saanut muokattua ääntänsä aivan uuteen uskoon ja bändin soundikin on uudistunut rankempaan suuntaan. Tätä tulen kyllä vielä kuuntelemaan jatkossakin.

Sitten tuli idea että piti katsella joitain musavideoita netin kautta. Tätä en ollutkaan tajunnut ennen että laittamalla hakusanan "video google" löytyykin suuret määrät erilaisia videopätkiä listattuna. Ja musiikkiahan siellä olikin tarjolla rutkasti, joten eri bändien nimiä vain syöttelemään.. Tullessani sitten kotiin jatkoin aamuun asti näiden nettimusavideoiden kuuntelua ja katselua. Tuli lähinnä kaikkia "mökäbändejä" tällä kertaa tsekattua. Napalm Deathistä ja Tarotista tuli aloitettua ja seuraavien videoita muistan ainakin katselleeni : Obituary, Carcass, Pestilence, Cannibal Corpse, Alice In Chains, Nine Inch Nails, Emperor, Deicide, Slayer & Loudnesilta katsoin jonkun livekeikan vuodelta 88. Ja suurimman huomioni sai sitten kaiken paahdoksen jälkeen huomattavasti rauhallisempi Anathema joiden videoita tulikin sitten jokunen katsottua sekä reilun tunnin mittainen keikka !

Joo kyllä oli hieno löytö tämä juttu. Täytyy taas ehtiessään jatkaa etsimistä että mitä kaikkia hienoja musavideoita ja keikkoja sieltä vielä oikein mahtaa löytyäkään. Tuo eilinen oli vasta pientä lämmittelyä, tosin ei bändien osalta =D Seuraavaksi voisi etsiä vaikka Paradise Lostin & My Dying Briden musiikki/keikkavideoita.

Strapping Young Lad..valitan huonoa kuvanlaatua.
Strapping Young Lad..valitan huonoa kuvanlaatua.

Kirjoitettaessa soi Rainbow : Bent out of Shape

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus