Viihteellä !

  • Toni

Eilen tuli yllättävän paljon ihmiskontakteja vaikka heräsinkin vasta kovin myöhään. Yllättävissä paikoissa myös näkee vanhoja tuttuja kuten esim. vanhan luokkakaverin eikä se ois edes tunnistanut mua jos en olis sanonut kuka olen ! =D Tietysti kyseessä oli tyttö, eihän ne koskaan mua muista ! =D

Lenkillä ollessani näin yhden kamun joka kertoi että Lamourettes esiintyy tänään Äänekoskella. No innostuin sitten lähtemään katsomaan vaikka kerran aiemminkin olin Lamourettesin nähnyt Kangasniemen Erotiikkamessuilla. Joo yhden kamun kans tän tapasia tapahtumia onkin aika paljon tullut kierreltyä. Hyvä syy lähteä ihmisten pariin ja mikäs sen mukavampaa kuin erotiikan parissa =)

Joo oli ilo piristää tätä kamua kun hällä ei ole ollut kovin helpot viime viikot. Noh kamerankin sitten raahasin mukaan nykypäivän tyyliin, joten pitää tännekin sitten jotain taas laittaa =D Kylhän ne tytöt hommansa osasivat. Taitaa niitäkin olla aika iso ryhmä kun nyt oli ihan eri tytöt kun viimeksi heidät nähdessäni. Baarissa analysoin myös hetken aikaa yhtä tuttuani jolle olen tehnyt astrologisen kartan.

Joo heräsin valitettavasti nyt aivan liian aikaisin pääkipuun :D Sormet tuoksuvat roskaruuan & tupakan sekoitukselta. =P Joo grillin kautta vei tie kotiin. Pitää välillä vähän herkutella näin dieetilläkin =) Voipi olla että tässä vielä painutaan takaisin pehkuihin..

Lamourettes.
Lamourettes.

Kirjoitettaessa soi Manowar : Battle Hymns

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:29

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus