Viikonlopun vedonlyönnit.

  • Toni

Lauantain melko vaikeassa vakiossa oli melkosen hienosti 11 oikein. Systeeminä oli 7+0. Pientä jossiteltavaakin jäi toki parin suotuisan lopussa tapahtuvan muutoksen lisäksikin. Nimittäin tuo Bolton johti jo vieraissa otteluaan 1-2 ja olisi entisestään vaikeuttanut riviä jos olisi voittanut & kun mulla sattui olemaan siinä kohteessa Man Cityä vastaan vielä rohkeasti varma kakkonen.. Toinen mikä oli liikaa tietämykselle oli Watfordin notkahdus taas kerran yllättävästi. Noh joku toinen viikonloppu pistetään vielä paremmaksi !?

Lauantaina sai myös hyviä osumia yksittäisvedoissa. Haistoin tälläisiä :

Hertha-B.Munchen x
Tottenham 2
Q.P.R.-Wolves x
Coventry-Soto x
Preston 2
Tshekki-Suomi x
Lyon-Nice x
Ja usein Nhl:ssä tasan keskenään pelaavat :
Philadelphia-Carolina x
Edmonton-Vancouver x

Pieni harmitus oli etten Salamoihin tarpeeksi luottanut Hokkia vastaan vaikka eka katsoin että tuossa vois olla hyvä yllätyskohde, mut jätin sitten pelaamatta. Centrebetillä olisi kerroin ollut ainakin peräti 8.00 !

Lauantain jälkeen jäi sen verran kovat järjestelmät kesken, että pientä tärinää oli havaittavissa sunnuntain suhteen. Tein taas kerran ahneuksissani sen virheen että pelasin tarpeettomasti vielä lisää noita sunnuntain kohteita joihin olin jo la satsannut. Sunnuntai meinaan ei ollutkaan enää yhtään niin hyvä päivä kuin lauantai. Muutama hyvä osuma sieltäkin etenkin taas vakioon, nyt siis sunnuntain vakioon, mutta pari-kolme oleellista satsattua kuin petti sunnuntailta niin ei päässyt niin juhlimaan niitä lauantaina alotettuja rivejä.

Mut sunnutain parhaat osumat olivat kuitenkin :

Empoli-Genoa alle 2,5 maalia
Sampdoria-Fiorentina x
Valladolid-Sevilla x
Besiktas 1
Kayserispor 1

Ja ne pahimmat hudit :

Atalanta-Palermo x
Bordeaux 1
Cagliari-Inter x
Osasuna 2(yllätyshaku rohkeasti)
Getafe-Villarreal x

Sunnuntain vaikeassa vakiossa oli 8 oikein taas 7+0 systeemillä. Haistoin Murcian esim. mutta liian rohkeasti hain paria varmaa tasapeliä kuten kohteeseen Atalanta-Palermo. Jäljillä olin, muttei riittävästi. Oli vaikea rivi varmojen etsimiseen näin jälkikäteen voi todeta.

Maanantaina odotin järjestelmävetojen lopullista ratkeamista nojaten Kaiserslauternin vierasvoittoon. Se olisi tuonut vielä sunnuntain hudeista huolimatta varsin hyvän tuloksen. Vuosien varrella on tullut viisastuttua että kannattaa huippuriveihin etsiä ne parhaat kohteet koko viikonlopulta eikä vaan yhdeltä päivältä kerralla. Tällä kertaa odotusta loppuun asti ei kuitenkaan palkittu sillä tuostakin tuli huti. Odotukset olivat korkealla kun Kaiserslautern ei ollut hävinnyt Fc Kölnille ainakaan viimeiseen 18 otteluun ! Mutta nyt se ihme sitten valitettavasti kävi. Kaiseri oli voittanut 9:stä viime vieraspelistään Fc Kölniä vastaan peräti 7 & kun kerroin oli peräti 5.50 luokkaa niin olihan se kova peli-idea. Mutta nyt jälleen uuden listan kimppuun !

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:09

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus